Leonardo Dicaprio ve Martin Scorsese ‘Killers of the Flower Moon’ İçin Yeniden Bir Araya Geliyor

24.10.2018 23:13
Leonardo Dicaprio ve Martin Scorsese ‘Killers of the Flower Moon’ İçin Yeniden Bir Araya Geliyor

Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese yeni bir film için bir araya geliyor.

 

Imperative Entertainment'ın hazırlıklarını sürdürdüğü yeni filminin yönetmen koltuğunda usta yönetmen Martin Scorsese oturacak. New York Times'ın en çok satanlar listesinde yer alan David Grann kitabından uyarlanacak “Killers of the Flower Moon”un başrolünde ise Oscarlı yıldız Leonardo DiCaprio oturacak. Imperative, kitabın haklarını 2016 yılında satın aldı. DiCaprio ve Scorsese projeye olan ilgilerini hızla dile getirdi ve 2016'dan bu yana filmde yer alacakları konuşuluyordu.

 

Scorsese, Dan Friedkin, Bradley Thomas, Emma Tillinger Koskoff ve Appian Way Productions’la birlikte yapımcılığı üstleniyor. Senaryoyu ise Eric Roth kaleme alıyor. Filmin hem Scorsese'nin hem de DiCaprio’nun bir sonraki projesi olması bekleniyor. Scorsese “David Grann’in kitabını okurken, hemen gözlerimin önünde canlandırmaya başladım - insanları, ayarlamaları, hareketleri - ve bunu bir filme dönüştürmem gerektiğini anladım.” dedi. “Eric Roth'la birlikte çalışmaktan ve bu gerçekten rahatsız edici Amerikan hikayesini ekrana taşımak için Leo DiCaprio'yla yeniden bir araya gelmekten ötürü çok heyecanlıyım.

 

Olay 1920'lerde Oklahoma'da geçiyor ve dünyada kişi başına en fazla zenginliğe sahip insanlar olan Osage Nation kabilesinin hikayesini konu alıyor. Osage Nation'daki insanlar, topraklarında petrol çıktıktan sonra büyük bir zenginliğe kavuşur ancak sonra tek tek öldürülürler. Ölümlerin artmasıyla birlikte, yeni kurulan FBI davayı ele alır ve Amerikan tarihinin en korkunç suçlarından birini ve korkunç bir komployu açığa çıkarır.

 

Imperative Entertainment yöneticileri, Osage Nation ile bir araya geldi ve ekip önümüzdeki aylarda çekimleri başlayacak proje için mekan arayışına başladı. Proje son olarak Oscar adayı “The Wolf of Wall Street” te birlikte çalışan DiCaprio ve Scorsese'nin çektiği altıncı filmi olacak. DiCaprio, şu anda Quentin Tarantino'nun “Once Upon a Time in Hollywood” filminde yer alıyor ve Scorsese de Netflix için çektiği “The Irishman”in prodüksiyonuna devam ediyor.