'Joker' Filminin Bruce Wayne'i ve Alfred'i Belli Oldu

27.10.2018 20:29
'Joker' Filminin Bruce Wayne'i ve Alfred'i Belli Oldu

Solo "Joker" filminin genç Bruce Wayne'i ve emektar uşağı Alfred Pennyworth'ü bulundu. Dante Pereira-Olson ve Douglas Hodge filmde Joaquin Phoenix'e eşlik edecekler.


Warner Bros. Batman'in baş düşmanı Joker için hazırladığı solo filmin kadrosuna yeni isimler ekliyor. Dante Pereira-Olson'ın, filmin genç Bruce Wayne'i olduğunu doğrulandı. Douglas Hodge ise uşak Alfred Pennyworth'ü oynayacak. Pereira-Olson daha önce "Joker"in yıldızı Joaquin Phoenix ile bir başka projede daha yer almıştı. Genç oyuncu, 2017 yapımı suç draması "You Were Never Really Here"da Phoenix'in çocukluğunu canlandırmıştı. Hodge da en son, Jennifer Lawrence'ın Red Sparrow'unda ve Netflix'in Black Mirror dizisinin en ürkütücü bölümlerinden “Black Museum”'da yer almıştı. 

 

Çekimleri New York'ta süren filmde, yönetmen Todd Phillips, Joker'e daha farklı bir açıdan bakarak, karakterin Jack Nicholson, Heath Ledger ve Jared Leto tarafından hayata geçirilen eski versiyonlardan farklı bir noktada durmayı hedefliyor. Phillips, filmin senaryosunu The Fighter ve The Finest Hours filmlerinin senaryo yazarı Scott Silver ile birlikte yazdı. Robert De Niro, Brett Cullen, Zazie Beetz, Frances Conroy ve Marc Maron'un da kadrosunda yer aldığı Joker filmi 4 Ekim 2019'da vizyona girecek. Kadroda ayrıca Bill Camp, Glenn Fleshler, Josh Pais ve Shea Whigham da yer alıyor. Solo film, Batman'in en kötü şöhretli düşmanının köklerini takip edecek ve Arthur Fleck isimli bir komedyenden azılı bir suçluya dönüşümünü konu alacak.