Nat Faxon ve Chris Pang Yeni ‘Charlie’s Angels’ Filminde Yer Alacak

27.10.2018 22:10
Nat Faxon ve Chris Pang Yeni ‘Charlie’s Angels’ Filminde Yer Alacak

Crazy Rich Asians”ın yıldızı Chris Pang ve Nat Faxon, Sony’nin yeni “Charlie’s Angels” filminin kadrosuna katıldı.


Melekleri Kristen Stewart, Naomi Scott ve Ella Balinska'nın canlandırdığı filmin yönetmenlik koltuğunda Elizabeth Banks oturuyor. Kadroda ayrıca Jonathan Tucker, Sam Claflin, Noah Centineo ve Luis Gerardo Mendez gibi ünlü isimler de yer alıyor. Orijinal filmlerde esrarengiz ve asla görülmeyen Charlie Townsend'in yüzü olarak bilinen Bosley karakteri, yeniden çevrimde birden fazla kişi olarak görünecek ve Djimon Hounsou, Patrick Stewart ve Elizabeth Banks tarafından canlandırılacak. 

 

Banks ve "The Girl in the Spider's Web" filminin yazarı Jay Basu, senaryoyu Craig Mazin ve Semi Chellas'ın daha önceki taslaklarından yola çıkarak yazdı. Hikayenin daha önce var olan zemin üzerine inşa edildiği söyleniyor. Banks ve Max Handelman yapımcılığı kendi Brownstone Productions markalarının altında yapıyorlar. Film, gizemli Charlie için çalışan yeni nesil Meleklere odaklanacak. Orijinal filmlerden bu yana Townsend Agency önemli ölçüde büyümüş ve küreselleşmiştir. Dünya çapındaki ofisleri ve yüksek eğitimli ekipleriyle çok çeşitli özel müşterilere güvenlik ve istihbarat servisleri sağlamaktadır. Hikaye bu ekiplerden birindeki Melekler'in etrafında gelişecek.

 

Filmin vizyon tarihi şimdilik beş hafta ertelenerek 1 Kasım 2019'a taşındı. Kadronun yeni oyuncularından Pang, Amerika'da gişe rokrları kıran “Crazy Rich Asians”ta Colin Khoo'yu canlandırıyor. Faxon ise Netflix'ten ikinci sezon onayını da alan “Friends From College” dizisinin yıldızlarından biri. Ayrıca yine Netflix dizilerinden olan ve önümüzdeki iki sezon için anlaşmasını yenileyen “Disenchantment” animasyonunun da seslendirme kadrosunda yer alıyor.