Marvel Solo Bir Hawkeye Projesi Üzerinde Çalışıyor

27.10.2018 23:56
Marvel Solo Bir Hawkeye Projesi Üzerinde Çalışıyor

Marvel Studios, bu yılın başlarında, Avengers ekibinden Hawkeye'ın solo olarak yer alacağı bir film geliştirmeyi düşündüklerini açıklamıştı. Projenin detaylarıyla ilgili bazı güncellemeler yapıldı.

 

Böyle bir projenin varlığını ilk olarak duyuran MCU Cosmic adlı blog, projenin kapsamının önemli ölçüde genişleyebileceğini gösteren bir güncelleme yaptı. Blogun haberine göre, hikaye bir film olarak tasarlansa da, Disney'in yeni yayın platformunda yayınlanacak bir Marvel dizisi olarak da izleyicilerle buluşabilir. Konunun ise Jeremy Renner tarafından canlandırılan Hawkeye/Clint Barton karakterininin, genç Kate Bishop karakterini eğitmesi üzerine kurulacağı söyleniyor. Proje şimdilik Marvel'ın üzerinde sessiz kalmayı planladığı bir iş olduğu için, daha uzunca bir süre yeni haber duymamayı bekleyebiliriz.

 

Hawkeye projesiyle ilgili dedikodular, Avengers 4'e katılan yeni bir ismin duyurulmasıyla eş zamanlı olarak ortaya çıktı. Netflix dizisi 13 Reasons Why'ın yıldızı olan Katherine Langford'un, gizli olarak Avengers 4'ün kadrosuna katıldığı bildirildi. Avengers 4 sahnelerinin çekimlerinin tamamlanmış olması sebebiyle, Langford'un da filmdeki bütün sahnelerini bitirdiği düşünülüyor. Fakat kendisinin karakterine dair henüz bir açıklama yapılmadı. Langford çizgi romanlarda Hawkeye tarafından eğitilen Kate Bishop karakterini canlandıracak uygun bir isim olabilir. Karakter ilk olarak Young Avengers serisinde ortaya çıkmış ve Spider-Man, Wolverine ve Luke Cage gibi kahramanlarla birlikte savaşmıştı. Ancak ismi sıklıkla Hawkeye ile birlikte anılmıştır.