Dev Patel 'Monkey Man' ile Yönetmenlik Koltuğuna Geçiyor

31.10.2018 23:15
Dev Patel 'Monkey Man' ile Yönetmenlik Koltuğuna Geçiyor

Dev Patel, yeni filmi “Monkey Man” ile ilk kez yönetmen koltuğuna oturacak. “Slumdog Millionaire” filminin yıldızı, gerilim türündeki intikam filminde oyunculuk da yapacak.

 

“Monkey Man”, hapishaneden çıkıp “kurumsal açgözlülükle dolan ve manevi değerleri hiçe sayan” bir dünyaya uyum sağlamaya çalışan Kid'i merkezine alıyor. Kid karakteri Patel tarafından perdeye taşınacak. Film günümüz Hindistan'ında geçiyor ancak anlatılan hikaye Hint mitolojisinden de besleniyor. “Lion” ile Oscar adayı olan Patel, Paul Angunawela ve John Collee ile birlikte senaryoya imzasını da attı. Basil Iwanyk, Joe Thomas, Samarth Sahni ve Patel yapımcılığı birlikte üstleniyorlar. Çok beğenilen Stephen King uyarlaması “It” filminin görüntü yönetmeni Chung-hoon Chung "Monkey Man"de görüntü yönetmenliği yapacak.

 

Çekimleri Mumbai'de 2019 ilkbaharında başlayacak olan prodüksiyonun aksiyon sahnelerini “Atomic Blonde” ve “John Wick”deki yüksek enerjili dövüş sahnelerinin koreografisini tasarlayan 87Eleven yapacak. Patel'in vizyon tarihi yaklaşan filmleri arasında "The Personal History of David Copperfield” ve “Hotel Mumbai” bulunuyor.