Yıldızlarla Dolu 'Knives Out'un Kadrosu Büyümeye Devam Ediyor

11.11.2018 23:33
Yıldızlarla Dolu 'Knives Out'un Kadrosu Büyümeye Devam Ediyor

Ünlü oyuncuların yer aldığı, merakla beklenen Rian Johnson filmi Knives Out'a son katılan isimler Katherine Langford, Riki Lindhome, Raúl Castillo ve Edi Patteron oldu.


13 Reasons Why dizisiyle büyük beğeni toplayan ve en son Avengers 4 kadrosuna katılan Katherine Langford, Johnson'ın yeni filmi Knives Out'un kadrosunda yer alacak. Filmin kadrosuna Daniel Craig, Chris Evans, Lakeith Stanfield, Michael Shannon, Don Johnson, Jamie Lee Curtis, Ana de Armas ve Toni Collette yer alıyor. Johnson'ın senaryosunu da yazdığı filmin konusuyla ilgili ayrıntılar şu an için gizli tutuluyor. Filmin çekimleri ise Boston'da devam ediyor. Johnson'un “Brick” ve “Looper” gibi filmlere de kattığı orijinal bakış açısıyla perdeye yansıyacak olan filmin klasik ama modern bir cinayet filmi olacağı söyleniyor. Craig, bir cinayeti çözmek için tayin edilen bir dedektif olarak rol alacak. 

 

Vice Principals ve The Last O.G. gibi yapımların yıldızı Patterson, HBO dizisi The Righteous Gemstones'la ekranlarda yer alacak. The Lego Batman Movie ile tanınan Lindhome, Another Period dizisinin çekimlerini sürdürüyor. Raúl Castillo ise en son Netflix dizileri Seven Seconds ve Atypical'da yer aldı.