Game Of Thrones Nisan 2019'da Final Sezonuyla Dönecek!

13.11.2018 21:43

Sekiz sezonun ardından kış nihayet tüm şiddetiyle bastırdı! 2019 yılında final yapacak olan Game Of Thrones'u ekranlarda son kez ne zaman izleyebileceğimiz belli oldu. HBO yeni sezon duyurusunu #forthethrone etiketli yeni bir video ile yaptı.


HBO, sevilen dizinin sekizinci sezonunun Nisan 2019'da yayınlanacağını doğruladı. Beklenen haber yeni bir video eşliğinde hayranlarla paylaşıldı. Yine de fazla heyecena kapılmayın. Diziden gelen video yeni bir görüntü içermiyor, yalnızca önceki sezonlarda yaşanan büyük olayların gösterildiği bir kolaj niteliği taşıyor. Final sezonu, George R.R. Martin'in fantastik destanını sona erdirecek altı bölümden oluşuyor. Altı bölüme sığdırılması gereken pek çok hikaye var. Gece Kralı ve ordusu duvarı geçti, Cersei insanlığa karşı büyük bir saldırı hazırlığı içinde ve Jon Snow hala hiçbir şey bilmiyor... Game Of Thrones'un son sezonunun soluk soluğa geçeceğini şimdiden söyleyebiliriz.

 

6 bölüm sürecek son sezonunun yönetmenleri David Benioff & D.B. Weiss, David Nutter ve Miguel Sapochnik olacak. George R.R. Martin’in çok satan kitap serisinden uyarlanan Game Of Thrones'un, detayları önümüzdeki aylarda netleşecek bir spinoff projesi de geliyor. Jane Goldman'ın yaratıcısı olduğu ve "Game Of Thrones" öncesinde geçen olayların anlatılacağı dizi projesinin adı The Long Night olacak ve başrolünde Naomi Watts yer alacak.