Penélope Cruz ve Javier Bardem'in Başrollerini Paylaştığı Asghar Farhadi Filmi 'Everybody Knows'tan Yeni Fragman Geldi

15.11.2018 22:29

İranlı yönetmen Asghar Farhadi'nin yeni filmi Everybody Knows'tan gelen ikinci fragmanda, Oscarlı yıldızlar Penélope Cruz ve Javier Bardem aile sırlarını keşfediyor.


A Separation ve The Salesman filmleriyle iki kez Oscar ödülü kazanan İranlı yönetmen Asghar Farhadi'nin beklenen filmi Everybody Knows'dan (Todos lo saben) yeni bir fragman geldi. Başrollerinde İspanyol yıldızlar Javier Bardem ve Penélope Cruz'un yanında Arjantinli usta oyuncu Ricardo Darín'in de yer aldığı film, Asghar Farhadi'nin 2013 yapımı The Past'in (Le passe) ardından İran dışında ve Farsça harici bir dille çektiği ikinci film olacak. 

 

Jose-Luis Alcaine'in görüntü yönetmeni, daha önceki Farhadi filmlerinde de çalışmış Hayedeh Safiyari'nin kurgucu olarak kadrosunda yer aldığı film, 8 Mart 2019'da vizyona girecek. Buenos Aires'ten memleketi İspanya'ya kısa bir ziyaret için gelen Laura, burada yıllar sonra yeniden gördüğü insanlar ve eski sevgilisi yüzünden nostalji yaşamaktadır. Fakat bir gece kızı Irene'nin aniden ortadan kaybolması, geçmişiyle yüzleşip bir suçlu aramasına neden olur. Kadrosunda Bárbara Lennie, Inma Cuesta, Elvira Mínguez, Eduard Fernández ve Ramón Barea'nın da bulunduğu film, yönetmenin önceki işlerinin aksine ödül avcısı bir drama değil, gerilim türünde bir yapım. Farhadi'nin son filmi The Salesman, Cannes Film Festivali'nde En İyi Senaryo ödülünün sahibi olmuştu.