Hugh Grant ve Nicole Kidman HBO Dizisi 'The Undoing'in Başrollerini Paylaşacak

18.11.2018 23:11
Hugh Grant ve Nicole Kidman HBO Dizisi 'The Undoing'in Başrollerini Paylaşacak

Hugh Grant, HBO'nun mini dizisi “The Undoing”de Nicole Kidman'la birlikte yer alacak.


Altı bölümlük mini dizi, Jean Hanff Korelitz'in yazdığı “You Should Have Known” kitabından uyarlanıyor. Dizinin senaryosu, Kidman'ın başrolünde yer aldığı "Big Little Lies" dizisinin de senaryosunu yazan David E. Kelley’nin imzasını taşıyor. Kidman'ın canlandıracağı Grace Sachs karakterinin merkezinde olduğu dizide; Sachs, başarılı bir terapist olarak, kendisini çok seven bir kocası ve New York'ta seçkin bir özel okula giden genç oğluyla mükemmel bir hayat yaşamaktadır. Fakat geçirdiği korkunç bir gecede bütün hayatı alt üst olur. Kitabının yayınlanmasına kısa süre kala, kocası bir kaza geçirir ve ortadan kaybolur. Grace, oğlu ve kendisi için bildiği her şeye veda ederek, yeni bir sayfa açmak zorunda kalacaktır. 

 

Hugh Grant dizide Grace'in kocası Jonathan'ı canlandıracak. Jonathan bir pediatrik onkolog, iyi bir eş ve aile babası olarak tanıtılıyor. Ancak şüpheli kazanın ardından birden ortadan kaybolması geçmişinin sorgulanmasına ve korkunç sırların açığa çıkmasına neden olur. Grant son zamanlarda eleştirmenlerce beğenilen “A Very English Scandal” mini dizisi ve hit film “Paddington 2”de rol aldı. Ünlü aktörün diğer önemli rolleri arasında “Notting Hill”, “About a Boy”, “Four Weddings and a Funeral”, “Love Actually” ve “Bridget Jones's Diary” filmleri bulunuyor.

 

Gelecek sezon "Big Little Lies" dizisinin ikinci sezonuyla HBO ekranlarında olacak olan Kidman, kendi prodüksiyon şirketi Blossom Films aracılığıyla filmin yürütücü yapımcılığını üstleniyor. David E. Kelley dizininn showrunner'lığını, yazarlığını ve yürütücü yapımcılığını yapacak. Dizinin yönetmenliğini ise en son Netflix için "Bird Box"ın yönetmenliğini yapan Susanne Bier'in yapacağı duyuruldu.