Oscarlı Yıldızlar Emma Stone ve Rachel Weisz'ın Yeni Filmi 'The Favourite'ten Türkçe Altyazılı Fragman Paylaşıldı

19.11.2018 22:52

Dogtooth ve The Killing of a Sacred Deer filmlerinin yönetmeni Yorgos Lanthimos'un yeni filmi The Favourite'ten (Sarayın Gözdesi) Türkçe altyazılı, eğlenceli bir fragman paylaşıldı.

 

Yunan yönetmen Yorgos Lanthimos, tarihi dramalara şaşırtıcı bir bakış açısı sunduğu yeni filmi The Favourite ile 18. yüzyılın başlarına yolculuk yapıyor. 2018 yılının en çok beklenen bağımsız filmlerinden biri olan The Favourite yayınlandığı festivallerde topladığı olumlu yorumlar ile şimdiden büyük heyecan uyandırıyor. Lanthimos'un son filmi, İngiltere sarayında geçiyor ve baş rollerde Olivia Colman, Rachel Weisz ve Emma Stone yer alıyor.

 

Filmde, Colman Kraliçe Anne'i ve Weisz da kraliçenin yakın arkadaşı, danışmanı ve gözdesi Lady Sarah'yı canlandırıyor. İngiltere Fransa'yla savaşmaktadır ancak Kraliçe Anne ülkenin durumundan çok, kendi iç dünyasıyla ilgilidir. Yeni bir hizmetkâr, Kraliçe Anne'in danışmanı olmak için gözünü karartınca, ülke yönetiminde işler sarpa saracaktır. The Lobster ve The Killing of a Sacred Deer sayesinde, son birkaç yıldır bağımsız film dünyasında yükselen bir yıldız olan Lanthimos, Lobster'ın yıldızları Colman ve Weisz ile yeniden bir araya geliyor. Film 8 Şubat 2019 tarihinde vizyona girecek.