Beren Saat İkinci Orijinal Netflix Dizisinin Başrolünde!

21.11.2018 14:02
Beren Saat İkinci Orijinal Netflix Dizisinin Başrolünde!

Beren Saat ekranlara verdiği uzun süreli araya yeni bir Netflix dizisi için son veriyor.


Netflix, sosyal medyada yaptığı paylaşımla başrolünde Beren Saat’in yer alacağı yeni bir orijinal Türk dizisinin haberini verdi. Platformun ilk orijinal Türk dizisi The Protector'ın yayınlanmasına sayılı günler kala duyurulan yeni projede, ekranların sevilen yüzü Beren Saat ekranlara geri dönerek uzun süreli sessizliğini bozacak.

 

Netflix, bazı orijinal dizilerindeki güçlü kadın karakterlerin ve Beren Saat’in yer aldığı bir tanıtım vidosuyla bu mutlu haberi duyurdu. Netflix dizilerinin kadın karakterleri arasında House Of Cards'tan Claire Undrewood, Maniac'tan Annie, La Casa De Papel'den Tokyo, Marvel’s Jessica Jones ve Glow'dan Ruth Wilder bulunuyor. Diziyle ilgili henüz hiçbir detay açıklanmadı fakat önümüzdeki günlerin büyük bir beklentiyle geçeceği ortada.

 

Netflix’in ilk Türk orijinali dizisi The Protector 14 Aralık’ta ekranlarda olacak. Dizinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Okan Yalabık, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü ve Mehmet Kurtuluş yer alıyor. Beren Saat ise en son 2015 yapımı Muhteşem Yüzyıl: Kösem Sultan'daki Kösem Sultan rolüyle karşımıza çıkmıştı.