George R.R. Martin Uyarlaması ‘Nightflyers’tan Yeni Bir Teaser Geldi

25.11.2018 19:54

George R.R. Martin’in kısa romanından uyarlanan "Nightflyers" dizisinin prömiyerine az bir süre kala, diziden "Don't Show Fear" (Korkunu Belli Etme) isimli kısa bir teaser yayınlandı.


2 Aralık 2018 tarihinde Amerikan kanalı Syfy ekranlarında prömiyer yapacak diziden geçtiğimiz günlerde 5 dakikalık bir video paylaşılmıştı. Syfy bu ilk paylaşımının ardından, bu sefer de diziden kısa bir teaser paylaşarak heyecanları yüksekte tutmayı başarıyor. George R.R. Martin'in yapımcılığını üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Gretchen Mol, Eoin Macken, David Ajala, Sam Strike, Maya Eshet, Angus Sampson, Jodie Turner ve Brían F. O’Byrne gibi isimler yer alıyor. 

 

Türkiye'de Netflix aracılığıyla yayınlanacak dizi Martin’in 1980 yılında yazdığı bilim kurgu romanından uyarlanıyor. 10 bölümlük yapım 2093 yılında geçecek. Senaryoyu showrunner Jeff Buhler yazıyor ve yürütücü yapımcı kadrosunda Martin'e; Gene Klein, David Bartis, Doug Liman, Brian Nelson, Mike Cahill ve Andrew McCarthy eşlik ediyor. Bir grup bilim insanının o güne kadar yapılmış en donanımlı uzay gemisiyle yeni yaşam formlarını aramak üzere atıldığı zorlu bir yolculukta akıl almaz olaylar yaşanacaktır. Güneş sisteminin en uç noktasına giden ekibin üyeleri akıllarını yitirmenin eşiğine gelir ve asıl korkmaları gereken şeyin uzayda değil, gemide olduğunu anlarlar.