Natalie Portman'ın Yeni Filmi 'Vox Lux'tan Yeni Bir Fragman Paylaşıldı

29.11.2018 23:00

Natalie Portman’ın göz kamaştırıcı bir pop yıldızına dönüştüğü Brady Corbet filmi “Vox Lux”tan yeni bir fragman görücüye çıktı.


Portman, filmde Celeste isimli uluslararası bir pop yıldızını canlandırsa da, 110 dakikalık film süresinin yarısına kadar filmde görünmüyor. Vox Lux, Raffey Cassidy tarafından canlandırılan genç Celeste'in öyküsüyle başlıyor. Celeste okulundaki bir saldırıdan kurtulur ve daha sonra gerçekleşen anma töreninde bir şarkı söyleyerek viral bir yıldız olur. Yıllar sonra, Portman'ın canlandırdığı Celeste bir skandalın üstesinden gelmeye ve sahnelere dönüş yapmaya çalışan bir pop yıldızı olarak resmedilir. Portman, filmdeki performansıyla en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında Oscar'ın en güçlü adaylarından biri olarak görülüyor.

 

Venedik Film Festivali'nde prömiyer yapan filmin yönetmen koltuğunda son olarak “The Childhood of a Leader”i yöneten aktör ve yönetmen Brady Corbet oturuyor. Oyuncu kadrosunda Portman'a Jennifer Jason Leigh, Stacy Martin ve Jude Law da eşlik edecek. Law filmde Celeste'in menajerini canlandırıyor. “Tomorrowland” ve “The Killing of a Sacred Deer” gibi yapımlarda da yer alan genç oyuncu Cassidy ise Portman’ın kızını da canlandırarak filmde iki rolde birden oynuyor. “Vox Lux” Amerika’da 7 Aralık’ta vizyona girecek. Ülkemizdeki vizyon tarihi ise şimdilik bilinmiyor.