Tom Hanks Disney'in Pinokyo Filminde Gepetto Usta'yı Canlandıracak

30.11.2018 19:04
Tom Hanks Disney'in Pinokyo Filminde Gepetto Usta'yı Canlandıracak

Tom Hanks, Disney'in klasik masal animasyonu “Pinokyo”nun live-action uyarlamasında Gepetto Usta'yı canlandırmak için görüşmelerini sürdürüyor.

 
 
"Paddington"ın yönetmeni Paul King'in yönetmen koltuğuna oturacağı yapımın prodüktörlüğünü Andrew Miano ve Chris Weitz üstleniyor. Kral, Weitz ve Simon Farnaby senaryonun son taslağını birlikte yazdılar. Disney'in orijinal animasyon filmi, gerçek bir çocuk olmak için kendini kanıtlamak zorunda olan canlı bir kuklanın hikayesini anlatıyor. Geppetto Usta, Pinokyo'yu yaratan ve her zaman istediği baba figürü olan kuklacıdır.
 
 
Disney son dönemde çektiği live-action filmlerle büyük ilgi topluyor. Stüdyonun uzun filmi “Beauty and the Beast”, 2017'de 1,2 milyar dolarlık hasılat getirmişti. 2016'da ise “The Jungle Book” ile dünya çapında 966,5 milyon dolar kazandı. Disney gelecek sene üç live-action filmi vizyona sokacak. Mart ayında “Dumbo”yu, Mayıs ayında “Aladdin”i ve Haziran ayında “The Lion King”i izleyebileceğiz. Tom Hanks'in 2019 programı da tıpkı Disney'inki gibi yoğun. II. Dünya Savaşı filmi “Greyhound”da yer alan ve Oyuncak Hikayesi'nin dördüncü filminde Woody'yi bir kez daha seslendirecek olan ünlü aktör, şimdilerde TriStar için ikonik televizyoncu Bay Rogers'ın hikayesini anlatıldığı bir film çekiyor.