'Knives Out' Setinden Chris Evans ve Daniel Craig Kareleri Geldi

05.12.2018 12:23
'Knives Out' Setinden Chris Evans ve Daniel Craig Kareleri Geldi

Yıldızlarla dolu Rian Johnson filmi Knives Out'tan ilk set fotoğrafları gün yüzüne çıktı. 'Captain America' ve 'James Bond' rolleriyle tanınan Chris Evans ve Daniel Craig, yeni filmleri için bilindik, etkileyici görünümlerinden biraz uzaklaşmışlar...


Chris Evans ve Daniel Craig, merakla beklenen Knives Out'un çekimlerine başladı. İki aktörün Pazartesi günü, Waltham'da işe başladığı çekim gününden ilk set fotoğrafları da geldi! Fotoğraflara göre, Evans'ın karakteri gizli polis tarafından aranıp tutuklanıyor gibi görünüyor. Filmin resmi sinopsisi henüz açıklanmadı ancak kadroda Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Toni Collette, Katherine Langford, Lakeith Stanfield, Ana de Armas ve pek çok ismin yer alacağını biliyoruz.

 

Craig, Johnson'ın kendi senaryosundan yola çıkarak yönettiği ve yapımcılığı üstlendiği bağımsız cinayet-gizem filmi Knives Out'ta bir cinayeti çözmek için tayin edilen bir dedektif olarak rol alacak. Filmin klasik polisiye tarzında bir modern çağ gizem filmi olacağı söyleniyor. Evans'ın rolünün detayları ise henüz bilinmiyor.