M. Night Shyamalan'ın Yeni Filmi Glass'in Karakter Posterleri Çıktı!

07.12.2018 23:52

İki kez Oscar adayı olan yönetmen M. Night Shyamalan’ın merakla beklenen Glass filminden karakter posterleri görücüye çıktı.

 

2016 yılında yayınlanan Split, kurgudaki akıllıca hamleleriyle tanınan bir yönetmen olan Shyamalan'ın en büyük işlerinden biri olarak anılıyordu. James McAvoy'un başrolünde olduğu film, Shyamalan’ın 2000 yapımı Unbreakable'ının devam filmiydi. Split'in başarısından sonra Shyamalan için bu hikayeyi sonlandırmak kaçınılmaz oldu. Split ve Unbreakable oyuncularını bir araya getiren Glass, Shyamalan’ın en karmaşık filmi olacak.

 

Kadroda Bruce Willis, Samuel L. Jackson, James McAvoy ve Anya Taylor-Joy bir araya geliyor. Filmin hikayesi önceki filmlerde olduğu  gibi Dunn, Price ve Crumb'a odaklanırken, filmin diğer üçlüsü - Casey Cooke, Dunn'ın oğlu Joseph ve Price'ın annesi - geleceğin kurulmasında büyük rol oynayabilirler. Filmde Dunn, Kevin Wendell Crumb'ın bölünmüş kişiliklerinden biri ve en tehlikelisi olan The Beast'in peşine düşüyor. Bu kovalamaca sırasında Mr. Glass de yavaştan kendini göstermeye başlamıştır. Bu üç tehlikeli adam, aynı hastanenin koridorlarlarında bir araya gelir... Film 18 Ocak 2019 tarihinde vizyona giriyor.