Audrey Hepburn'ün Hayatını Konu Alan Bir Dizi İçin Çalışmalar Başladı

12.12.2018 13:54
Audrey Hepburn'ün Hayatını Konu Alan Bir Dizi İçin Çalışmalar Başladı

"The Young Pope" ve "My Brilliant Friend" dizilerinin İtalyan yapım şirketi Wildside, Hollywood ikonu Audrey Hepburn'ün hayatını dizi yapmak için kolları sıvadı. 


Wildside, Hepburn'ün oğlu Luca Dotti ve İtalyan gazeteci Luigi Spinola'nın birlikte yazdığı çok satan 2015 tarihli biyografik roman "Audrey at Home, Memories of My Mother's Kitchen" kitabını televizyon için uyarlayacak. İtalyan yapımcılar Mario Gianani ve Lorenzo Mieli, diziyi Dotti ve Spinola ile birlikte geliştirecek. Biyografi, II. Dünya Savaşı sırasında Hollanda'da geçen çocukluğundan, ünlü bir Hollywood aktrisi olmaya uzanan görkemli hayatıyla Hepburn'ü anlatıyor. Hepburn, ilerleyen yıllarında bir eş ve anne olarak Roma'ya yerleşmiş ve UNICEF için dünyayı gezen bir hayırsever olmuştur. 1993’te aramızdan ayrılan ünlü yıldızın hayatı ilk kez büyük bir TV projesiyle anlatılacak. 

 

Gianani ve Mieli, dizinin Hepburn'un hayatının şekillendiği yıllarına odaklanacağını ve Dotti'nin dizinin gelişimiyle yakından ilgileneceğini söyledi. Dizinin çekimleri 2020 yılında başlayacak. Audrey Hepburn kariyeri boyunca “Sabrina”, “My Fair Lady” ve “Breakfast at Tiffany’s” gibi filmlerde yer almış, 1953 tarihli “Roman Holiday” filmiyle En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar'ı kucaklamıştır.