Javier Bardem, Salma Hayek ve Elle Fanning, Sally Potter'ın Yeni Filmine Katıldı

13.12.2018 20:25
Javier Bardem, Salma Hayek ve Elle Fanning, Sally Potter'ın Yeni Filmine Katıldı

Sally Potter'ın henüz ismi belli olmayan aile filminin kadrosunda Javier Bardem, Elle Fanning, Salma Hayek, Chris Rock ve Laura Linney yer alıyor. Çekimler İspanya'da başladı. 


The Party filminin ardından bu kez bir aile dramı çekmeye hazırlanan Potter'ın yeni filmi, sınırlarda yaşayan bir adamın çılgın bir gününü konu alacak. Bardem ve Fanning tarafından canlandırılan bir baba kızın arasındaki sevgi de anlatılacak. Salma Hayek'in Javier Bardem'in çocukluk aşkı ve hayat arkadaşını oynayacağı filmin çekimleri Ocak ayında New York'ta devam edecek. Potter'la uzun süredir The Party, Ginger & Rosa ve Orlando gibi filmlerde birlikte çalışan Christopher Sheppard, Adventure Pictures aracılığıyla yapımcılığı üstleniyor. 

 

Filmin finansörü olan HanWay Films'in başkan yardımcısı Peter Watson, “Sally Potter'la ilişkimize devam etmekten ve bir adamın New York'taki bir gününün büyüleyici hikayesini anlatmaktan ötürü çok heyecanlıyız." açıklamasını yaptı. Javier Bardem'in, eşi Penelope Cruz ile birlikte başrolleri paylaştığı Asghar Farhadi filmi Everybody Knows 8 Mart 2019’da vizyona girecek. En son Mary Shelley ile izlediğimiz Elle Fanning, 2020 yılında vizyona girecek Maleficent 2'de Angelina Jolie ile birlikte rol aldı. Salma Hayek ise ön prodükisyon süreci devam eden The Hitman's Wife's Bodyguard'da Ryan Reynolds ve Samuel L. Jackson ile birlikte yer alacak.