‘Godzilla: King of the Monsters’tan Yeni Posterler Paylaşıldı

14.12.2018 17:14
‘Godzilla: King of the Monsters’tan Yeni Posterler Paylaşıldı

2019'da sinemalarda olacak Godzilla: King of the Monsters, devasa canavarların destansı savaşının cehenneme çevirdiği bir dünyada geçecek. Bu canavarların ilk posterleri ise hayranların beğenisine sunuldu.


Gareth Edwards'ın 2015 yapımı Godzilla'sı ve Kong: Skull Island'ın son sahnelerinde gördüğümüz üzere devasa canavarlar Mothra, Rodan ve King Ghidorah, sevgili canavarımız Godzilla'yı alt etmek üzere şehre geliyor. Trick ‘r Treat ve X-Men: Apocalypse filmlerinin yönetmeni Michael Dougherty, sosyal medyada titan üçlüsünü göklerde gösteren posterleri paylaştı. Posterler bu hafta başında paylaşılan yeni fragmanın hemen ardından gelerek büyük heyecan yarattı. İlk fragman, yaratıkların görkemine odaklanmışken ikinci fragman daha çok savaş ve aksiyonla ilgiliydi. 

 

Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, Vera Farmiga, Ken Watanabe, O’Shea Jackson Jr., Thomas Middleditch ve Sally Hawkins'in baş rollerinde yer aldığı Godzilla: King of the Monsters, 31 Mayıs 2019'da vizyona girecek. Filmde Godzilla'nın ihtişamlı günleri, üç ikonik düşmanına karşı verdiği savaş ile birlikte yeniden başlayacak. Fakat bu esnada insanlığın geleceği tehdit altına girecektir.