HBO Natalie Wood Belgeseli Çekmeye Hazırlanıyor

14.12.2018 17:47
HBO Natalie Wood Belgeseli Çekmeye Hazırlanıyor

HBO Documentary Films tarafından çekilecek "Natalie Wood: What Remains Behind" belgeseli için prodüksiyon süreci başladı.


Film, Hollywood ikonunun hayatını kızı Natasha Gregson Wagner'in ve kendisinin en yakınlarının aracılığıyla keşfedecek. Yapım süreci başlayan belgeselin 2020'de HBO kanalında prömiyer yapması bekleniyor. "Natalie Wood: What Remains Behind", daha önce görülmemiş videolar, fotoğraflar, günlükler ve mektuplar ile Wood'un özel hayatının kapılarını aralayarak arkadaşları, ailesi ve meslektaşları ile samimi röportajlar sunacak. Natalie Wood, henüz 43 yaşındayken trajik bir şekilde hayatını kaybetmiş, arkasında 11 yaşındaki küçük kızı Gregson Wagner'i bırakmıştı. 

 

Belgeselin yapımcılığını Steven Spielberg'in sahibi olduğu Amblin Television yapıyor. Yapımcılar arasında Gregson Wagner ve Natalie Wood: Reflections on a Legendary Life kitabının yazarı Manoah Bowman da bulunuyor. Netflix belgeseli Five Came Back'in yönetmeni Laurent Bouzereau yönetmen koltuğuna otururken Darryl Frank ve Justin Falvey de yürütücü yapımcı olarak yer alacak. 

 

Natalie Wood, Hollywood'un altın çağı boyunca birçok filmde rol aldı. Love with the Proper Stranger, Splendor in the Grass ve Rebel Without a Cause filmlerinde oynadığı rollerle Akademi Ödülü adaylığı kazandı. Kendisi aynı zamanda, Jerome Robbins ve Robert Wise’la birlikte 10 dalda Oscar adayı olan West Side Story'nin de oyuncularından biridir. Wood, 1981 yılında eşi Robert Wagner ve Christopher Walken ile birlikte çıktığı bir yat turu esnasında denize düşerek hayatını kaybetmiştir. İlerleyen dönemlerde ölüm nedeninin kaza olmadığı ortaya çıksa da, bu şüpheli ölümün arkasındaki gizem hiçbir zaman aydınlatılamadı.