Keanu Reeves 'Oyuncak Hikayesi 4'teki Rolüyle İlgili Konuştu

18.12.2018 12:11

Keanu Reeves, Oyuncak Hikayesi 4'ün seslendirme kadrosuna sürpriz bir şekilde katılımıyla ilgili ilk kez konuştu.


John Wick yıldızı Keanu Reeves, animasyon film Oyuncak Hikayesi 4'te gizemli bir karakteri seslendiriyor. Reeves’in Oyuncak Hikayesi 4’ün seslendirme kadrosuna girdiği, filmde Buzz Lightyear'ı seslendiren Tim Allen tarafından açıklanmıştı. Allen'ın açıklamasına göre Reeves, oyuncak sepetindeki küçük oyuncaklardan birini seslendirecek. Ancak bu oyuncak küçük olmasına rağmen tıpkı Buzz gibi oldukça iddialı olacak. İlk defa bir animasyon filmde seslendirme yapacak olan Reeves, kısa bir süre önce filmde yer aldığını doğruladı ve bu garip eşleşmenin nasıl gerçekleştiğini anlattı. 

 

"Hiç beklemediğim bir anda, Pixar’daki bu filmin yaratıcısı olan ve hikayenin devam etmesini sağlayan tatlı insanlardan telefon geldi. Karakteri bana anlattılar ve bir süre konuştuk. Karaktere kendi yorumumu da biraz katmama izin verdiler. Şimdiye kadar dört kayıt seansı tamamladık ve epey keyifliydi.". Reeves, karakterin adını ve rolüyle ilgili önemli detayları açıklamadı. Son yıllarda aksiyon filmleriyle kazandığı popülarite göz önünde bulundurulduğunda, Reeves'in bir asker ya da buna benzer bir oyuncağı canlandıracağı tahmin ediliyor. 

 

21 Haziran 2019'da vizyona girecek olan filmin yönetmenliğini Josh Cooley yapıyor. Seslendirme kadrosunda ise Tom Hanks, Tim Allen, Annie Potts, Patricia Arquette, Joan Cusack, Tony Hale, Jordan Peele ve Keegan-Michael Key gibi yıldızlar yer alıyor. Yeni filmde Woody, Buzz, Jessie, Slinky Dog, Bay ve Bayan Patates Kafa, Rex, Hamm ve yeşil uzaylının yanı sıra, Forky isimli yeni bir kahraman da bulunuyor. Sinopsise göre, Forky hikayenin merkezinde yer alacak. “Woody, dünyadaki görevinden her zaman emin olmuştur ve onun önceliği, ister Andy isterse Bonnie olsun, kendisine sahip olan çocuğa göz kulak olmaktır. Ama Bonnie oyuncakları arasına “Forky” isimli isteksiz yeni bir oyuncak eklediğinde, Woody eski ve yeni arkadaşlarıyla bir maceraya çıkmak zorunda kalacak ve dünyanın bir oyuncak için ne kadar büyük olabileceğini gösterecektir."