Saoirse Ronan Wes Anderson'un Yeni Filmi ‘The French Dispatch’in Kadrosuna Katıldı

20.12.2018 15:48
Saoirse Ronan Wes Anderson'un Yeni Filmi ‘The French Dispatch’in Kadrosuna Katıldı

"The French Dispatch"in kadrosunda Bill Murray, Tilda Swinton, Jeffrey Wright ve Timothée Chalamet gibi yıldızlar yer alıyor.

 

Saoirse Ronan, “The Grand Budapest Hotel”den bu yana ilk kez, senarist ve yönetmen Wes Anderson'la birlikte çalışacak. Anderson'un yeni filmi olan “The French Dispatch”in yıldızlarla dolu kadrosuna katılan Ronan, "Lady Bird" ile Oscar adayı olmuştu ve Noel'de vizyona girecek “Mary, Queen of Scots” ile yeniden beyaz perdede olmaya hazırlanıyor. "The French Dispatch"in çekimleri bu ayın başlarında başladı ve çalışmaların en az dört ay boyunca sürmesi bekleniyor. Önceki haberlerin aksine, yönetmenin onuncu filmi olan yapım müzikal türünde değil, hatta prodüksiyona yakın bir kaynağın açıklamasına göre "The French Dispatch", 20. yüzyılda Paris'teki Amerikan gazetelerinde çalışan gazetecilere bir aşk mektubu niteliğinde olacak. Filmin üç farklı hikayeyi içereceği söyleniyor. Ronan ise Bill Murray, Frances McDormand, Tilda Swinton, Benicio del Toro, Jeffrey Wright ve Timothée Chalamet'in yer alacağı kadroya eklenen son isim oldu. 

  

Ronan’ın Chalamet ile yeniden film çekiyor olması, bağımsız film hayranlarını şimdiden büyük beklenti içerisine soktu. İkili daha önce de Greta Gerwig’in “Lady Bird”ünde bir araya geldi ve kısa zaman önce Gerwig’in 2019'da vizyona girecek “Little Women” uyarlamasının çekimlerini tamamladı. Ronan’ın Anderson’un “The Grand Budapest Hotel” filminde de fırıncı Agatha rolüyle karşımıza çıkmıştı. Anderson, son olarak Fox Searchlight Pictures'ın Mart ayında vizyona soktuğu "Isle of Dogs" filmini yönetmişti. Yeni filminin dağıtımının da Fox Searchlight tarafından üstlenilmesi bekleniyor.