‘Stranger Things’in Üçüncü Sezonu Ne Zaman Gelecek?

01.01.2019 23:58

Netflix'in sevilen dizilerinden Stranger Things nihayet üçüncü sezonunun prömiyer tarihini açıkladı. Hem de ilginç bir videoyla!


Netflix merakla beklenen Stranger Things dizisinin yeni sezonunu ne zaman yayınlayacağını açıkladı. Yayın devi, yeni yıl tatiline girmeden önce yayınladığı bir videoyla, Stranger Things'in üçüncü sezonunun Amerika'nın en sevilen kutlama ve tatil günü olan 4 Temmuz'da çıkacağını duyurdu. Dick Clark'ın 1985 tarihli "New Year's Rockin' Eve" programına gönderme yapan tanıtım videosu, izleyicilere yeni sezonun 1985 yılında geçtiğini bir kez daha hatırlatıyor. Twitter'dan paylaşılan ve 4 Temmuz kutlamasında atılan havai fişeklerin olduğu yeni bir görselde de "Bir yaz her şeyi değiştirebilir." sözleri yer aldı ve tarih duyurusu tekrarlandı.

 

Netflix yeni sezonla ilgili bilgi verme konusunda izleyicilerini aylardır bekletiyordu. Geçen ay yeni sezonun bölüm isimlerini içeren kısa bir tanıtım yayınlandı. Buna göre yeni bölümler “Suzie, Duyuyor musun?”, “AVM Fareleri”, “Kayıp Cankurtaran Vakası”, “Sauna Testi”, “Kaynak”, “Doğum Günü”, “Isırık” ve “Starcourt Savaşı" isimlerini taşıyor. Hawkins, Indiana'da geçen bilim-kurgu / korku dizisi Netflix'in prestij dizilerinden birisi ve yeni sezonun başrollerinde Winona Ryder, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Millie Bobby Brown, Cara Buono, Natalia Dyer, Jake Busey, Joe Keery, Charlie Heaton, Dacre Montgomery, Cary Elwes ve Francesca Reale gibi isimler yer alacak.