Bill Murray ve Dan Aykroyd 'Zombieland 2'nin Kadrosuna Katıldı

01.01.2019 23:59
Bill Murray ve Dan Aykroyd 'Zombieland 2'nin Kadrosuna Katıldı

Sony Pictures filmi “Zombieland 2”nin kadrosuna Bill Murray ve Dan Aykroyd da katıldı.


Zombieland'in beklenen devam filmiyle ilgili gelen son haberlere göre Bill Murray ve Dan Aykroyd da kamera karşısına çıkan isimlerden olacak. Zombieland, 2009 yılında kanlı bir hikayeyi komediyle birleştirerek muhteşem bir oyuncu kadrosu ile sunan sürpriz bir hit olmuştu. Öykü, bir post-apokaliptik zombi istilası vesilesiyle tanışan ve sonunda birbirlerine bağlanan dört yabancıyı konu alıyor. Bill Murray, orijinal filmde de kendisi olarak yer almış ve eğlenceli bir rolde görünmüştü.

 

İlk filmin başarısına rağmen, Zombieland 2'nin çekilmesi yaklaşık on yıl aldı. Bu daha çok Emma Stone ve Jesse Eisenberg gibi oyuncuların diğer projelerle meşgul olmasından kaynaklanıyordu ve yıllar geçtikçe de ekibi yeniden bir araya getirerek devam filmi çekmek zorlaştı. Zombieland başlangıçta ilk bölümü John Carpenter tarafından yönetilen bir televizyon dizisi olarak geliştirilmişti. Bu nedenle Paul Wernick ve Rhett Reese 2013 yılında hikayeyi bir diziye çevirmeye çalıştılar. Ancak orijinal kadrodan kimseyi yapımda oynatamamaları ve gelen olumsuz eleştiriler yüzünden bu proje rafa kalktı. 

 

Şimdi ise kadronun tamamı devam filmi için geri dönüyor. Yeni hikayede zombilerin çoğunlukla öldüğünü ancak öldürülemeyen bazı süper zombilerin yer aldığını göreceğiz. Zombieland 2'de aslında Murray’yi yeniden görmeyi beklemiyorduk. Ancak Murray ile birlikte Ghostbusters filmlerindeki rol arkadaşı Dan Aykroyd da yapımda yer alacak. Filmde, Murray ve Aykroyd'un kendilerinin kurgusal bir versiyonunu oynaması bekleniyor.

 

Emma Stone, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg ve Abigail Breslin'in başrolleri paylaşacağı filmi, ilk filmin yönetmenliğini yapan ve stüdyonun Spider-Man spinoff'u Venom filminde de yönetmen koltuğuna oturan Ruben Fleischer yönetecek. Aradan geçen yılları oldukça verimli geçiren ve Deadpool filmlerinin senaryolarını yazan Paul Wernick ve Rhett Reese senaryoyu yazacak. Gavin Polone ise bir kez daha yapımcılığı üstlenecek. Film 8 Kasım 2019'da vizyona girecek.