Shyamalan’ın ‘Glass’ Filminden Üç Yeni Poster Geldi

06.01.2019 23:46

M. Night Shyamalan'ın yeni Glass filminin uluslararası posterleri ortaya çıktı. Filmle ilgili ilginç bir detay da ilk kez açıklandı. 


Hint asıllı Amerikalı yönetmen M. Night Shyamalan'ın 2000 yılında çektiği Unbreakable ve 2016 yılında çektiği Split'in ardından, aynı hikayeyi devam ettirdiği ve merakla beklenen devam halkası Glass’ten yepyeni posterler görücüye çıktı. Glass'te, Bruce Willis tarafından canlandırılan David Dunn ve Samuel L. Jackson tarafından canlandırılan Mr. Glass tekrar izleyici karşısına çıkacak. Split'in yıldızı James McAvoy'u ise Kevin Wendell Crumb ve diğer çoklu kişilikleriyle izleyeceğiz. 

 

Filmin hikayesi önceki filmlerde olduğu gibi Dunn, Price ve Crumb'a odaklanırken, filmin diğer üçlüsü - Casey Cooke, Dunn'ın oğlu Joseph ve Price'ın annesi - geleceğin kurulmasında büyük rol oynayabilirler. Filmde Dunn, Kevin Wendell Crumb'ın bölünmüş kişiliklerinden biri ve en tehlikelisi olan The Beast'in peşine düşüyor. Bu kovalamaca sırasında Mr. Glass de yavaştan kendini göstermeye başlamıştır. Bu üç tehlikeli adam, aynı hastanenin koridorlarlarında bir araya gelir.

 

18 Ocak'ta vizyona girecek filmi izlemek için günleri sayarken Shayamalan'dan yapımla ilgili yeni ve bir o kadar da merak uyandıran bir bilgi geldi. Glass, Unbreakable filmi için çekilen ancak kullanmaktan vazgeçilen sahneleri de içerecek. 2000 yılında Unbreakable'ın DVD'si ilk kez çıktığında diskler hiçbir silinmiş sahneyi içermiyordu ve bu durum hayranlarda şaşkınlık yaratmıştı. 19 yıl sonra nihayet ilk filmin şimdiye kadar gizli kalan sahnelerine kavuşacağız.

 

Filmin geçtiği zamanla ilgili kafa karışıklığı yaşayanlar için de ufak bir hatırlatma yapmakta fayda var. Glass, David Dunn'ın gerçek bir süper kahraman olduğunu keşfetmesinden 16 yıl sonra geçiyor. Ancak Split'teki olayların The Beast'i ortaya çıkarmasından bu yana yalnızca iki-üç haftalık bir zaman geçti.