Jude Law'un Başrolünde Yer Aldığı 'The New Pope' Dizisinden İlk Kare Geldi

10.01.2019 18:56
Jude Law'un Başrolünde Yer Aldığı 'The New Pope' Dizisinden İlk Kare Geldi

"The New Pope" dizisinin Jude Law ve John Malkovich'i bir araya getiren ilk karesi ortaya çıktı.

 

İtalyan yönetmen Paolo Sorrentino’nun “The New Pope” adlı yeni dizisinden gelen ilk karede, John Malkovich ve Jude Law’u papa kıyafetleri giyerken görüyoruz. 2016 yapımı "The Young Pope" dizisinin devamı niteliğinde olan yapımla ilgili gelen ilk söylentiler Malkovich’in yeni papayı oynayacağı yönündeydi. Yayınlanan ilk kare de bunu destekler nitelikte oldu. Sekiz bölümlük mini dizinin çekimleri hala Venedik'te devam ediyor. 

 

Sky, HBO ve Canal Plus, “Homeland” dizisinin yıldızı Mark Ivanir'in de kadroya katıldığını doğruladı. Kadroda ayrıca İngiliz aktör Henry Goodman, “The Blacklist” dizisiyle tanıdığımız Danimarkalı yıldız Ulrich Thomsen ve Massimo Ghini yer alıyor. Oyuncuların rollerine dair detaylar ise şimdilik gizli tutuluyor. Malkovich’in diziye katıldığı Temmuz ayında duyurulmuştu. Güzel yıldız Sharon Stone'un da “The New Pope”un konuk oyuncularından biri olduğu söylense de, yapım şirketi bununla ilgili açıklama yapmaktan kaçınıyor.

 

İkinci sezonunda oyuncu kadrosu değişen ancak ilk sezondaki bazı karakterleri koruyan “Fargo” ve “True Detective” dizileri gibi bir antoloji dizisi olarak tasarlanan “The New Pope”, “The Young Pope” dizisinden de bazı oyuncuları geri getirecek. Bunlar arasında Vatikan pazarlama yöneticisi Sofia rolüyle Cecile de France; ateşli bir papa fanatiğini canlandıran Ludivine Sagnier ve manipülatif Kardinal Voiello rolüyle Silvio Orlando yer alıyor.

 

“The New Pope”un çekimleri Kasım ayında Roma'da başladı, ardından İngiltere'ye taşındı ve şu anda Venedik'te devam ediyor. Dizi, “The Young Pope”un açık uçlu finalinin bıraktığı yerden devam edecek. Vatikan'ın başını döndüren, muhafazakar kimliğiyle ve yoksullara karşı merhametiyle ön plana çıkan Amerikalı papanın hikayesini merkezine alan dizi, ilk duyurduğundan bu yana bir buçuk yıldan fazla zaman geçti. Oscarlı yönetmen Paolo Sorrentino’nun yarattığı dizinin senaryosunu Sorrentino, Umberto Contarello ve Stefano Bises birlikte kaleme alıyor.