'Captain Marvel'ın Yeni Karakter Posterleri Çıktı

17.01.2019 19:26

Captain Marvel'ın vizyondaki yerini almasına yalnızca 50 gün kaldı. Marvel Studios, bu süre boyunca bizleri oyalayacak yeni karakter posterlerini hayranlarla paylaştı.

 

Filmden gelen yeni posterler kesinlikle muhteşem. Posterlerde gösterilen karakterler arasında Captain Marvel, Nick Fury, Maria Rambeau, kedi Goose, Yon-Rogg, Annette Bening'in gizemli karakteri, Korath, Minn-Erva, Talos ve Phil Coulson yer alıyor. Ben Mendelsohn'un canlandırdığı Talos, doğal Skrull formunun aksine posterde insan formuyla görülüyor. Talos, filmde çoktan S.H.I.E.L.D.’a sızmış ve Nick Fury’nin patronu olmuştur. Bening'in karakterine gelince, onun EGO gezegeninden gelen, insan formundaki Yüce Zeka olduğu düşünülüyor ancak bu konu hala netleşmedi. 

 

Filmin kadrosunda Akademi Ödülü sahibi Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Rune Temte, McKenna Grace, Kenneth Mitchell, Clark Gregg ve Jude Law yer alıyor. Captain Marvel, Dünya'nın iki uzaylı ırk arasındaki galaktik bir savaşın ortasında kaldığı ve kurtulmak için tek çaresinin evrendeki en güçlü kahramanlardan biri olan Carol Danvers olduğu zamanı konu alıyor. 90'lı yıllarda geçen film, Marvel Sinematik Evreni'nin tarihinde daha önce hiç görülmemiş bir dönemi gözler önüne serecek.