'Fantastic Beasts 3' Çekimleri Ertelendi!

21.01.2019 00:29
'Fantastic Beasts 3' Çekimleri Ertelendi!

J.K. Rowling'in büyülü evreninde geçen "Fantastic Beasts" serisi, filmlerinin iki yılda bir vizyona girdiği bir ritme sahip gibi görünüyordu. Ancak Warner Bros.dan gelen bir açıklama bütün düzeni bozdu. Üçüncü filmi izlemek için zannettiğimizden fazla beklememiz gerekecek.


Warner Bros. üçüncü "Fantastic Beasts" filminin çekimlerini erteledi. Filmin 2020 yılında vizyona gireceğine dair söylentiler de böylece boşa çıkmış oldu. Çekim tarihlerinin değişmesiyle ilgili pek çok dedikodu ortada dolaşıyor. Kimilerine göre kadro hala tamamlanamadı, bazıları ise senaryonun yeniden yazıldığını iddia etti. Fakat esas neden çok daha basit: "The Crimes Of Grindelwald"u çekerken oldukça sıkışık bir programla çalışan prodüksiyon ekibi, yeni filmin "soft-prep" olarak anılan ön hazırlıklarını tamamlayamadı. Bu nedenle de ön prodüksiyon bile başlayamadı. Stüdyo ve yönetmen David Yates, filmin çekimlerinin Temmuz ayında başlamasını umuyordu. Ancak görünen o ki, çekimlerin sonbaharda başlaması daha muhtemel.

 

Aralık ayında üçüncü filmin senaryosunu bitirdiğini duyuran Rowling, yeni filmle ilgili olarak Brezilya'da geçeceğini ve merak edilen sorulara cevapların verileceğini açıklamıştı. Eddie Redmayne'in Newt Scamander'ı canlandırdığı Fantastic Beasts serisinin ikinci filmi "The Crimes Of Grindelwald" Kasım ayında vizyona girmiş ve büyük ilgi görmüştü. Serinin önceki filmlerinde olduğu gibi, David Yates'in yönetmen koltuğuna oturacağı devam filminin kadrosundan şimdilik açıklanan ilk oyuncular Johnny Depp ve Ezra Miller oldu.