Nicolas Cage Korku Filmi ‘Color Out of Space’in Başrolünde!

24.01.2019 07:11
Nicolas Cage Korku Filmi ‘Color Out of Space’in Başrolünde!

Nicolas Cage, Elijah Wood’un yapım şirketi SpectreVision'ın çekeceği “Color Out of Space” adlı korku filminde rol alacak.


Güney Afrikalı yönetmen Richard Stanley, 20 yılın ardından ilk kez “Color Out of Space” için yönetmen koltuğuna oturuyor. Filmin çekimleri gelecek ay başlayacak. Stanley, senaryoyu Scarlett Amaris ile birlikte yazdı. H.P. Lovecraft kısa romanına dayanan proje, Cage ve SpectreVision'ı yeniden bir araya getiriyor. SpectreVision, Nicolas Cage'in 2018 de başrolünde yer aldığı "Mandy" filminin arkasındaki yapım şirketi. Kadroda ayrıca Joely Richardson, Tommy Chong, Elliot Knight, Julian Hilliard ve Q’Orianka Kilcher da bulunuyor.

 

“Color out of Space”, 21. yüzyılın karmaşasından kaçmak için kırsal New England'da uzak bir çiftliğe taşınan bir aileye odaklanıyor. Bir göktaşı ön bahçelerine düşünce, farklı bir uzay-zamanın özelliklerine sahip yeni bir gezegenin rengini topraklarına bulaştırır. Aile, bu yabancı gücün dokunduğu her canlıyı yavaş yavaş değiştirdiğini keşfeder.

 

SpectreVision’dan Daniel Noah, Josh C. Waller, Lisa Whalen ve Elijah Wood yapımcılığı üstleniyor. Timur Bekbosunov, Johnny Chang, Emma Lee ve Peter Wong, ACE Pictures adına yürtücü yapımcılık yapacaklar. Daniel Noah filmle ilgili açıklamasında, “Lovecraft, modern korkunun karanlık babasıdır ve yıllardır kozmik korkularının gerçek kapsamını yakalayacak bir uyarlama arıyoruz.” dedi. “Richard Stanley - kendisi başlı başına bir sihirbaz - en sonunda Lovecraft’ın mütevazı gücünü süzgeçten geçirerek ekrana getirecek.

 

Stanley’nin çektiği filmler arasında “Hardware” ve “Dust Devil” bulunuyor. Kendisi, Marlon Brando ve Val Kilmer'ın başrol oynadığı 1996 yapımı “The Island of Dr. Moreau”nun da yönetmeniydi ancak filmin çekimleri devam ederken görevini John Frankenheimer'a devretmek zorunda kalmıştı.