Al Pacino ve Robert De Niro’nun Rol Alacağı İrlandalı’nın İlk Videosu Yayınlandı

27.02.2019 12:28

Martin Scorsese’nin merakla beklenen yeni filmi İrlandalı (The Irishman)’nın ilk teaser videosu yayınlandı.


Uzun zamandır konuşulan ve sinemaseverler tarafından merakla beklenen The Irishman’in başrollerini Robert De Niro ve Al Pacino paylaşıyor. Netflix’te önümüzdeki sonbaharda yayınlanması planlanan The Irishman’in yönetmen koltuğunda ise Oscarlı yönetmen Martin Scorsese oturuyor.

 

Oscarlı yönetmeni ve güçlü oyuncu kadrosuyla merak uyandıran filmde rol alacak olan diğer isimler arasında Harvey Keitel, Jack Huston, Jesse Plemons and Anna Paquin gibi başarılar oyuncular da yer alıyor.

 

Charles Brandt’ın “I Heard You Paint Houses” isimli romanından, Steven Zaillian tarafından uyarlanan film, Frank 'The Irishman' Sheeran (Robert De Niro) isimli bir tetikçinin hikâyesini anlatıyor. Filmde, Al Pacino ise bir işçi lideri olan Jimmy Hoffa'ya hayat veriyor.

 

Yüksek bütçesiyle de dikkat çeken filmde, Robert De Niro ve Al Pacino’nun hayat verdiği karakterlerin gençlik dönemlerine de yolculuk yapılacak. Fakat, bu yolculuklarda, onların gençliklerini canlandıracak oyuncularla anlaşılması yerine, özel bir programla aktörlerin gençliklerini de kendilerinin canlandıracağı konuşuluyor. Filmin bütçesini yükselten ana nedenlerden birinin de bu olduğu söylentiler arasında.