Başrollerini Ethan Hawke ve Noomi Rapace'in Paylaştığı “Stockholm” Fragmanı Yayınlandı

01.03.2019 00:03

Gerçek bir banka soygununun hikayesini, eğlenceli bir dille seyirciyle buluşturmayı hedefleyen Stockholm’den merakla beklenen fragman geldi.


Başrollerini Ölü Ozanlar Derneği, Savaş Tanrısı, Predestination, Hayatın Benim filmlerinden tanıdığımız Ethan Hawke ve Sherlock Holmes: Gölge Oyunları, Ejderha Dövmeli Kız: Millennium Üçlemesi 1, Prometheus, Arı Kovanına Çomak Sokan Kız, Ateşle Oynayan Kız filmlerinden tanıdığımız Noomi Rapace’nin paylaşacağı “Stockholm fragmanı izleyicinin beğenisine sunuldu.

 

1973 yılında yaşanan enteresan banka soygununun hikayesini konu alan Stockholm, izleyiciye Stockholm Sendromu’nun doğuşunu da oldukça eğlenceli bir dille anlatacak. Gerçekleştiği yıllarda bütün dünyanın ilgisini çeken, bol rehineli soygunu anlatan yapımın senaristi ve yönetmeni ise Doğuştan Kederli, Güzel Bir Yer, Yalnız Başına gibi yapımların kamera arkasından aşına olduğumuz Robert Budreau.  Filmin başrollerinden Ethan Hawke ve Robert Budreau daha önce birlikte Born To Be Blue 'da çalışma fırsatı da bulmuştu.

 

Suç merkezli bir komedi olan Stockholm’ün kadrosunda Mark Strong, Christopher Heyerdahl, Thorbjørn Harr gibi isimler de yer alıyor. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli olmamakla beraber sinemaseverler, yapımcıların büyük umutlar beslediği filmi merakla bekliyor.