Netflix’in Triple Frontier Filminden Yeni Fragman

05.03.2019 15:37

Başrollerinde Ben Affleck, Oscar Isaac ve Charlie Hunnam’ın yer aldığı aksiyon filminden yeni özel klip geldi.


13 Mart tarihinde, Netflix dijital platformu üzerinden izleyicisiyle buluşacak olan Triple Frontier’ın sürükleyici senaryosu, Mark Boal ve  J.C. Chandor tarafından yazıldı. Filmin yönetmenliğini ise, Oyunun Sonu, Sona Doğru ve A Most Violent Year filmlerinin de yönetmenliğini yapmış olan J.C. Chandor üstlendi.

 

Triple Frontier, dört eski özel kuvvet askerinin, maddi sıkıntıları sebebi ile Güney Amerikalı bir uyuşturucu baronundan 75 milyon dolar çalmaya karar vermesiyle başlayan olaylar zincirini konu alıyor. Her türlü ayrıntıyı düşünerek yaptıkları planları kontrol çıkınca, bu riskli iş tam bir kaosa dönüşür.

 

Triple Frontier’de  Batman v Superman: Adaletin Şafağı, Hesaplaşma, Büyük Kumar, Suicide Squad: Gerçek Kötüler filmlerinden Ben Affleck; Van Gogh:Sonsuzluğun Kapısında, Star Wars: Son Jedi, X-Men: Apocalypse filmlerinden Oscar Isaac; Kral Arthur: Kılıç Efsanesi, Kayıp Şehir Z, Yeşil Sokak Holiganları, Soğuk Dağ filmlerinden Charlie Hunnam; Narcos, Game of Thrones dizilerinden Pedro Pascal;  Truva, Tron Efsanesi, Eragon filmlerinden Garrett Hedlund ve Belko Deneyi, Pasifik Savaşı: İsyan filmlerinden Adria Arjona gibi isimler yer alıyor.

 

Filmin Netflix’te izleyici ile buluşmasına sadece birkaç gün kala gelen yeni video, bekleyenlerini daha da heyecanlandırıyor.