'Handmaid's Tale' in Yıldızı Samira Wiley “Bios” Kadrosuna Katıldı

06.03.2019 13:39
'Handmaid's Tale' in Yıldızı Samira Wiley “Bios” Kadrosuna Katıldı

Tom Hanks’in başrolünde yer aldığı Bios’un kadrosuna Emmy Ödüllü Samira Wiley’nin de olacağı açıklandı.


2 Ekim 2020’de, Amerika’da vizyona girecek olan bilim kurgu filmi Bios, dünyada kalan son insan olan Finch (Tom Hanks)’in, ölmekte olması sebebiyle çok sevdiği köpeğine bakması için bir robot yapmasını konu alıyor. Üçlünün birbirlerine alışmak için çıktığı seyahatte, robotun insani duyguları öğrenmesini sürükleyici bir dille anlatan Bios, sinemaseverler tarafından merakla bekleniyor.

 

Oscar'lı oyuncu Tom Hanks’in ardından, Handmaid’s Tale dizisindeki rolüyle Emmy Ödülü’ne layık görülen Samira Wiley’i de kadrosuna katan bilim kurgu filminin yönetmenliğini ise, Game of Thrones’ın yönetmen koltuğuna da oturmuş bir isim olan ve yine Emmy ödüllü yönetmen Miguel Sapochnik üstleniyor. Güçlü kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Bios’ta Tom Hanks ve Samira Wiley’e Sosyal Ağ, Son Vurgun, Kapan ve İhtiyarlara Yer Yok filmlerinde izleme şansı bulduğumuz Caleb Landry Jones da eşlik edecek.

 

Universal iş birliğiyle beyaz perdede seyirciyle buluşacak Bios, güçlü kadrosu ve farklı senaryosu ile dikkatleri şimdiden üzerine topladı.