Nicholas Hoult ve Lily Collins’li “Tolkien” Filminden Yeni Poster

14.03.2019 12:17
Nicholas Hoult ve Lily Collins’li “Tolkien” Filminden Yeni Poster

Usta yazar J.R.R. Tolkien’in hayatına ışık tutacak olan biyografik film Tolkien'in geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanının ardından, filmin yeni afişi de sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.


Amerika’da 10 Mayıs tarihinde vizyona girecek olan film, Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi serilerinin efsanevi yazarı J.R.R. Tolkien’in hayat hikayesine odaklanıyor. Yazarın yetim kaldığı çocukluk döneminden başlayarak, hayatının ilerleyen dönemlerini de ele alan filmin yönetmen koltuğunda Tom of Finland, Huysuz, Aslanın Kalbi filmlerinden tanıdığımız Dome Karukoski oturuyor. Ek olarak, Tolkien, yazarın I. Dünya Savaşı döneminde yaşadıklarını da konu ediniyor. Yazarın hayranlarına onu daha yakından tanıma fırsatı verecek olan filmde, yazarın başyapıtlarına hayatından kattığı izler de anlaşılabilecek.

 

Senaryosunu Kovboylar ve Melekler, Anita B., Ön Cephe gibi filmlerin senaristi olarak tanıdığımız David Gleeson’un kaleme aldığı Tolkien’in başrollerini ise Oscar adaylığı alan; Sarayın Gözdesi, Titanların Savaşı, X-Men:Birinci Sınıf gibi yapımlardan tanıdığımız ünlü aktör Nicholas Hoult ve Les Miserables, Kaçış ve Kutsal Savaşçı yapımlarından tanıdığımız güzel aktris Lily Collins paylaşıyor.

 

Yeni posteri sinemaseverlerin beğenisine sunulan filmin, ülkemizde hangi tarihte vizyona gireceği ise henüz açıklanmadı.