Behzat Ç. Hayranlarına Büyük Haber

18.03.2019 22:32
Behzat Ç. Hayranlarına Büyük Haber

Fenomen dizilerden Behzat Ç.’nin yeniden çekileceği ve Netflix, BluTV gibi dijital platformlarda yer alacağı söylentileri hız kazandı.


Son yılların en sevilen ve en çok konuşulan dizilerinden olan Erdal Beşikçioğlu başrollü yapımın devam bölümlerinin çekileceği uzun zamandır konuşuluyordu. Ancak dizinin senaristi  Ercan Mehmet Erdem’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım üzerine söylenti yerini heyecanlı bir bekleyişe bıraktı. Kendine özgü senaryosu ve heyecanlı anlatımıyla TV izleyicisinin favorisi haline gelen dizinin senaristi, sosyal medya hesabında dizi senaryosunun kapağını paylaştı. Kapakta görünen “97. Bölüm” ve “6 sene sonra…” yazısı dizinin hayranlarını oldukça heyecanlandırdı.

 

Ek olarak, dizide "Hayalet" karakterine hayat veren İnanç Konukçu’nun paylaşımı da Ercan Mehmet Erdem’in paylaşımını destekler nitelikte oldu. Ayrıca, dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu da, sahne aldığı Çorlu’da gelen sorular üzerine iddiaları doğruladı.

 

Dizi için gerekli anlaşmaların imzalandığı ve dizinin internetten yayın yapan dijital platformlardan birinde yayınlanacağı konusundaki duyumlar doğrulandı. Erdal Beşikçioğlu her ne kadar Emrah Serbes’ten bir açıklama bekliyormuşçasına konuşsa da, Behzat Ç.'nin televizyon ekranlarında yayınlanamayacak kadar gerçekçi olması sebebiyle dizinin, Netflix, BluTV gibi internetten yayın yapan dijital platformlarda yayınlanacağını onaylayan nitelikte cümleler sarfetti.

 

Altı yıl önce final yapmasının ardından, Behzat Ç.: Seni Kalbime Gömdüm ve Behzat Ç.: Ankara Yanıyor adında iki adet de sinema filmi çekilen yapımın, kendine has bir hayran kitlesi bulunuyor. Sevilen dizinin hayranlarına, dizi kadrosunun aynı şekilde devam edeceği, hatta Seda Bakan hamile olduğu için Behzat Ç.'nin yeniden çekiminde Eda'nın Harun ile birlikte bir bebek bekliyor olacakları tüyosunu da vermekten mutluluk duyarız.

  • BluTV'nin resmi Twitter hesabından Sinemalar.com'un haberine verilen cevap, Behzat Ç'nin BluTV'yle anlaşmaya vardığı söylentilerini güçlendiriyor!