Türkiye ve İran’dan Ortak Bir Film Geliyor: Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle

20.03.2019 17:21
Türkiye ve İran’dan Ortak Bir Film Geliyor: Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle

İranlı yönetmen Mehrdad Ghaffarzadeh’in yönetmenliğini üstlendiği, Yusuf Çim ve Afsaneh Pakroo’nun başrollerini paylaştıkları Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle, 29 Mart 2019’da vizyona giriyor!

 

Türk ve İran ortak yapımı yeni bir film geliyor! Hüzzam Film adına Alp Tekin'in yapımcılığını gerçekleştirdiği, Mehrdad Ghaffarzadeh’in yönetmen koltuğuna oturduğu ve Sertaç Baycan’ın senaryosunu kaleme aldığı Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle, 29 Mart’ta izleyiciyle buluşuyor!

 

Yusuf Çim ve Afsaneh Pakroo’nun başrollerini paylaştıkları filmin kadrosu ise Ali Burak Ceylan, Hazal Türesan, Ayşen İnci, Semra DinçerAlihan Türkdemir, Azerbaycanlı şarkıcı Çinare Melikzadeh ve İranlı oyuncu Pejman Bazeghi’den oluşuyor.

 

Çekimleri İran ve İstanbul’da gerçekleştirilen film, yaklaşık 7 haftada çekildi. Çekimler sırasında küçük bir kaza da yaşandı. Filmdeki hikâyede, motorun üstünde polisle kovalamaca sahnesinin çekimi sırasında oyuncu Ali Burak Ceylan, yüksek hızdan dolayı küçük bir kaza atlattı. Çekimleri 3 günde gerçekleşen takip sahnesi için drone görüntüleri de çekildi.

 

Restoran kuryecisi olan ama hayali şarkı söylemek olan Emre’nin aşk çıkmazını anlatan filmin genel hikayesi şöyle: Emre, bir restoranda motorlu kurye olarak çalışmakta olan ancak hayali şarkı söylemek olan bir gençtir. Zaman zaman Çocuk Esirgeme Kurumu'nda şarkı söyleyerek çocuklara konser veren Emre'nin yeteneği, televizyon yapımcısı Ayla'nın dikkatini çeker. Emre'ye kendini kanıtlaması için bir fırsat veren Ayla'nın destekleri ile Emre, üne kavuşur. İstanbul'a iş nedeniyle gelen Delara ve Emre'nin tanışması, aralarında bir aşkın başlamasına sebep olur ancak Emre'ye gönlünü kaptırmış olan Ayla, bu ilişkiyi başlamadan bitirmek niyetindedir.

 

Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle, 29 Mart 2019’da sinemalarda izleyenlerle buluşacak!