Komedi ve Aksiyon Bir Araya Geliyor: “Hareket Sekiz” Sete Giriyor!

21.03.2019 15:05
Komedi ve Aksiyon Bir Araya Geliyor: “Hareket Sekiz” Sete Giriyor!

Üç polisin özel görevini bol aksiyonlu ve komik bir dille anlatacak olan film Hareket Sekiz, deneyimli oyuncu kadrosuyla çekimlere başlıyor!

 

Yapımcılığını Levent Cengizhan’ın üstleneceği, senaryosunu daha önce hikayesi Azerbaycan’da geçen komedi filmi Yanlış Anlama’yı kaleme alan Ayberk Çınar tarafından oluşturulan ve yönetmenliğini son olarak Aslı Gibidir, Hep Yek ve Polis Akademisi: Alaturka gibi yapımların da yönetmen koltuğuna oturan Ali Yorgancıoğlu’nun oturacağı yeni film Hareket Sekiz sete çıkıyor! 

 

Filmin oyuncu kadrosu ise oldukça yıldız bir kadrodan oluşuyor. Son dönemin yer alan isimler ise; ‘Güldür Güldür Show’ un yıldızları Ali Sunal ve Onur Atilla, son olarak ‘Bol Şans’ filminde rol alan Sarp Bozkurt, ‘Romantik Komedi 1-2’ serilerinin güldüren ismi Gürgen Öz, şu sıralar ‘Manik Atak’ adlı oyunlarıyla izleyenleri kahkaha tufanına sokan Bihter Dinçel ve Devrim Yakut, son olarak ‘Çakallarla Dans 5’ te izlediğimiz Hakan Bilgin ve Hande Katipoğlu ile başarılı oyuncu Aykut Taşkın gibi oyunculardan oluşuyor. 

 

Üç başarılı polis olan Bünyamin, Reşat ve Kazım’ın tamamen tesadüfi mesleki başarılardan sonra, bir anda kendilerini içinde bulacakları macerayı konu alıyor. Filmde yıllardır bir mit olarak adını duyduğumuz değerli bor madenlerinden yurt dışına bor kaçırarak özel bir silah yapmak isteyen Rus mafya lideri Zolka, bu hedefi için Türkiye'ye gelir. Liderin hedefindeki ülke ise Liechtenstein olacaktır. Biri sakarlıkta uzman olan, biri şans oyunları düşkünü olan ve diğeri de stajyer olan üç polis Zolka'ya karşı başarılı olabilecek midir ve bu aksiyondan nasıl kurtulacaklardır?

 

Hareket Sekiz filminin, 4 Ekim 2019 tarihinde ülkemizle birlikte toplamda 12 ülkede birden vizyona girmesi planlanıyor.