John Wick 3: Parabellum’dan Heyecan Dozu Yüksek Fragman

22.03.2019 10:54

Geçtiğimiz günlerde yeni bir görseli yayınlanan John Wick serisinin üçüncü ve son filmi olan Parabellum’dan fragman geldi.


Başrolünde Keanu Reeves’in yer aldığı John Wick serisinin üçüncü filmi Parabellum’da kahramanımızın yeni düşmanları var. Üstelik bu sefer başında öncekilerden çok daha büyük de bir bela var. John Wick’e büyük saygı ve hayranlık duyan yeni düşmanı Mark Dacascos’un hayat verdiği Zero, onu öldürmek için her yolu deniyor. Üstelik John Wick’in bu sefer tek problemi Zero da değil. Kahramanımız en önemli kuralı ihlal ederek, Continental Hotel’de birini öldürüyor. Bunun üzerine, John Wick'in başına 14 milyon dolarlık bir ödül konuyor, üyeliği iptal ediliyor, diğer üyelerle iletişimine son veriliyor ve Continental Hotel’in bütün hizmetlerinden men ediliyor. Otelin yöneticisi Winston, John Wicke’e kaçması için bir saat süre verir. John Wick’in mücadelesinin oldukça zorlu geçeceğini bu detaylardan anladığımız film, 17 Mayıs 2019’da vizyona girecek.

 

Filmdeki bir yeni karakter ise, Halle Berry’nin canlandırdığı ve iki köpeği olan, John Wick’le ortak bir noktaya sahip olan bir kadın olan Sofia olarak karşımıza çıkıyor.

 

Filmin yönetmen koltuğunda, ilk iki filmde olduğu gibi Chad Stahelski oturuyor. Oyuncu kadrosunda ise Keanu Reeves ve Halle Berry’e, Asia Kate Dillion, Jason Mantzoukas ve Laurence Fishburne gibi isimler eşlik ediyor.

 

Yeni fragmanı yayınlanan John Wick filminin ismi "Parabellum" ise Latince “Si vis pacem para bellum” cümlesinden geliyor. Anlamı ise: "Barış istiyorsan savaşa hazır ol!"