Mouse Guard için Idris Elba’nın İsmi Konuşulmaya Başlandı

23.03.2019 11:42
Mouse Guard için Idris Elba’nın İsmi Konuşulmaya Başlandı

 

Idris Elba’nın, Andy Serkis ve Thomas Brodie-Sangster ile birlikte Fox’un fantastik aksiyon filmi Mouse Guard’da rol alması konusunda görüşüldüğü haberi geldi.


 

David Petersen’in aynı isimli çizgi romanından uyarlanan film, Orta Çağ’da geçiyor ve Mouse Guard ismini taşıyan bir fare kardeşliğinin hikayelerini anlatıyor. Variety’nin haberine göre; Idris Elba ile anlaşmaya varılması durumunda Elba, uzun süredir evinden uzakta yaşayan bir keşiş olan Celanawe'yi canlandıracak. Serkis, kötü niyetli demirci Midnight'ı canlandıracak ve Brodie-Sangster, Fare Muhafızlarının en genç üyelerinden Lieam'i oynayacak. Muse Guard filminin çalışmalarına ise baharın sonunda başlaması bekleniyor. Mouse Guard için henüz vizyon tarihi belirlenmedi.

 

 

Geçtiğimiz haftalarda Suicide Squad: Gerçek Kötüler’de Will Smith’in yerine geçeceği konuşulan Elba için 2019 yoğun bir yıl olacağa benziyor. Zira, Elba’yı çok yakında Netflix dizisi  Turn Up Charlie’nin başrolünde, Dwayne Johnson ve Jason Statham’la birlike Hızlı ve Öfkeli: Hobbs and Shaw’da ve Cats film uyarlamasında da izleyeceğiz.

 

Idris Elba’nın “Suicide Squad’da Will Smith Yerine Rol Alacak İsim Belli Oldu” haberini buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.