‘Türk İşi Dondurma’ Zirveyi Kaptı!

26.03.2019 13:12
‘Türk İşi Dondurma’ Zirveyi Kaptı!

Yönetmenliğini Can Ulkay’ın üstlendiği “Türk İşi Dondurma”, Box Office Türkiye verilerine göre ikinci haftasında zirvenin sahibi oldu!

 

Mustafa Uslu’nun yapımcılığında yola çıkan, yönetmenliğini Can Ulkay’ın gerçekleştirdiği ve senaryosunu Gürkan Tanyaş’ın yazdığı “Türk İşi Dondurma” filmi, ikinci haftasının sonunda gişenin yeni lideri oldu! Tğrk İşi Dondurmai, son 10 günde toplamda yaklaşık 300 bin civarı seyirci tarafından izlendi.

 

Ali Atay, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu, Caner Kurtaran ve Alma Terzic gibi isimlerin rol aldığı filmde, 1900'lü yıllarda Avustralya'da bir kasabada yaşayan iki göçmen Türk arkadaşın hikayesi anlatılıyor.

 

Son iki haftanın lideri Captain Marvel, 82.129 izleyiciyle listenin ikinci sırasında yerini buldu. Captain Marvel, toplamda şu ana kadar 891.828 izleyiciyi salonlarda ağırladı. Animasyon yapımı Wonder Park ise ikinci haftasında 51.688 seyirciyle listenin üçüncü sırasında kalmış oldu.

 

Vizyondaki dördüncü haftasını tamamlayan ve Murat Boz ile Seda Bakan'ın rol aldığı Öldür Beni Sevgilim filmi, 48.527 seyirci tarafından izlenerek dördüncü sıraya yerleşti. Vizyona girmeden önce merakla beklenen korku filmi Us, 24.136 izleyiciyle açılışını listenin beşinci sırasında gerçekleştirdi.