Downton Abbey’den Yeni Posterler Geldi

29.03.2019 11:28
Downton Abbey’den Yeni Posterler Geldi

2010-2015 yılları arasında yayınlanan ve 3 Altın Küre ve 15 Emmy ödülünün sahibi Downton Abbey dizisinin, sinema perdesi uyarlamasından yeni posterler geldi.


Merakla beklenen filmden yayınlanan posterlerde, Crawley ailesinin üyelerini ve hizmetkârlarını yine bütün elegantlıklarıyla görüyoruz. Downton Abbey filminin konusu ise dizide olduğu gibi 1920’li yıllarda, büyük problemlerin yaşandığı toplumda, İngiliz soylularının hayatları üzerine olacak. Savaşın yanında, sınıf çatışmalarının da yaşandığı yıllarda, Crawley ailesinin, evin hizmetkarlarıyla yaşadıkları ilişki Kraliçe Elizabeth’in bile etkisini cezbetmişti.

 

Film için, diziden tanıdığımız Michelle Dockery, Elizabeth McGovern, Maggie Smith ve Hugh Bonneville dahil olmak üzere orijinal oyuncu kadrosu geri dönüyor. Ayrıca kadroya Imelda Staunton, Geraldine James, Simon Jones, David Haig, Tuppence Middleton, Kate Phillips ve Stephen Campbell Moore ise gibi yeni isimler de ekleniyor. Dönem dizisinin yaratıcısı Julian Fellowes, yeni filmin de senaryosunu yazdı ve yapımcılığını üstlendi. Dizinin pilot bölümünü yöneten Brian Percival yürütücü yapımcılığı üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise “30 Rock” dizisinin de yönetmeni olan Michael Engler oturuyor.

 

Downton Abbey, ülkemizde 20 Eylül 2019’da izleyiciyle buluşmaya hazırlanırken, hayranlarını heyecanlandırmaya devam ediyor. Merakla beklenen filmden yayınlanan son posterleri aşağıda görebilirsiniz.