Guillermo del Toro İmzalı ''Scary Stories to Tell in the Dark''tan Fragman Geldi!

29.03.2019 14:33

Korku romanı yazarı Alvin Schwartz'ın seri kitaplarından uyarlanan “Scary Stories to Tell in the Dark” tan ilk teaser yayınlandı!


Oscar ödüllü başarılı yönetmen Guillermo del Toro’nun hem yapımcısı olduğu, hem de senaryo grubunda yer aldığı korku filmi Scary Stories to Tell in the Dark, görücüye çıkıyor! Filmden ilk fragman, meraklılarıyla buluştu!

 

ABD’de  9 Ağustos 2019’da vizyona girecek olan filmin, ülkemiz için vizyon tarihi henüz netleşmedi. Filmin oyuncu kadrosunda ise Zoe Margaret Colletti, Dean Norris, Gil Bellows, Lorraine Toussaint ve Austin Abrams gibi isimler rol alıyor. 1968 yılının Amerikası'nda geçen filmin hikayesinde bir grup genç, nefes kesici bir şekilde korkunç ölümleri kapsayan birtakım gizemleri çözerek kasabalarını kurtarmak için korkularıyla yüzleşiyor. 

 

Ünlü korku türü kitabı yazarı Alvin Schwartz'ın korku serisinin uyarlaması olacak filmin senaristleri arasında başı Pan'ın Labirenti ve Suyun Sesi filmleriyle ses getiren, Oscar ödüllü yönetmen Guillermo del Toro çekiyor. Senaryo grubunda ise Marcus DunstanPatrick MeltonJohn AugustDan Hageman ve  Kevin Hageman gibi isimler yer alıyor.

 

Filmin yeni yayınlanan teaser'ının yanında, filmden yeni iki afiş de yayınlandı. Scary Stories to Tell in the Dark'ın ürkütücü iki afişini aşağıda görebilirsiniz.