Addams Ailesi’nden Afiş Paylaşıldı

01.04.2019 11:50
Addams Ailesi’nden Afiş Paylaşıldı

Addams Ailesi, beyaz perdeye bu sefer animasyon olarak geri dönüyor.


1930'lu yıllarda New Yorker Gazetesi'nde karikatürist Charles Addams imzasıyla yayımlanmaya başlayan çizgi seri Addams Ailesi, 1991 ve 1993 yıllarında sinemaya uyarlanmış ve beyaz perde ile buluşmuştu. Bu sefer 3D animasyon filmi olarak karşımıza çıkacak Addams Ailesi’nden bir afiş paylaşıldı.

 

Korkunç bir ailenin tuhaf ve komik maceralarını anlatan çizgi serinin film uyarlaması da aynı konu üzerine yoğunlaşacak ancak ayrıntılar hakkında henüz çok fazla haber bulunmuyor.

 

Yönetmen koltuğunda Greg Tiernan ve Conrad Vernon’un oturduğu animasyon filminin senaryosunda ise Pamela Pettler ve Matt Lieberman’ın imzası bulunuyor. Güçlü seslendirme kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken Addams Ailesi’nde; Gomez Addams’ı Oscar Isaac, Wednesday Addams’ı Chloë Grace Moretz, Morticia Addams’a Charlize Theron, Pugsley Addams’a ise Finn Wolfhard sesiyle hayat veriyor.

 

Amerika’da seyircisi ile 18 Ekim 2019 tarihinde vizyonda kendisine yer bulacak olan merakla beklenen film, Türkiye’de ise 13 Aralık 2019 tarihinde seyirciyle buluşma fırsatı yakalayacak.

 

Filmden yayınlnan afişi, aşağıda görebilirsiniz.