Birds of Prey Setinden Yeni Fotoğraflar Geldi

01.04.2019 12:26
Birds of Prey Setinden Yeni Fotoğraflar Geldi

Harley Quinn’in spin off filmi Birds Of Prey 7 Şubat 2020’de gösterime girecek.


Merakla beklenen Birds of Prey filminde, Margot Robbie’yi yeniden çok sevildiği Harley Quinn rolünde izleyeceğiz.Filmde Huntress karakterine Mary Elizabeth Winstead, Black Canary karakterine Jurnee Smollett-Bell, Cassandra Cain karakterine ise Ella Jay Basco hayat verecek. Filmin kötü adamı Black Mask rolünde ise ünlü aktör Ewan McGregor yer alacak. Film setinden gelen yeni fotoğraflarda Joker olduğunu düşündüğümüz bir karakter daha yer alsa da, joker karakterine kimin hayat verdiği konusunda henüz bir açıklama bulunmamakta…

 

Asyalı yönetmen Cathy Yan’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosunda ise, Christina Hodson imzası bulunuyor. Filmin yapımcılığını ise Margot Robbie ile birlikte Bryan Unkeless üstleniyor.

 

Heyecanla beklenen filmin konusu ise; Harley Quinn, Huntress ve Black Canary, Gotham Şehri'nin yeraltı suç dünyasının kralı olan Black Mask'e ait bir elması çalan Cassandra Cain'i korumak için bir araya gelmesi üzerine kurulu olacak. DC Comics evreninde Cassandra Cain, suikastçı David Cain ve Lady Shiva'nın kızı olduğu için çocukluğundan beri aldığı dünyanın en iyi suikastçısı olma eğitimlerinin sonucu olarak konuşmak ve insanlarla yakınlık kurmak gibi özelliklerden mahrumdur. Cain sonunda Bruce Wayne'in vesayetine girer ve yoluna Batgirl olarak devam eder. Bir “Batgirl” filmi de geliştirdiği bilinen Warner Bros.'un Batgirl karakterlerini bu hikayeye dahil edip etmeyeceği bilinmiyor.

 

Birds of Prey setinden gelen, Joker’i de görür gibi olduğumuz fotoğrafları aşağıda görebilirsiniz.