Türk İşi Dondurma ve Captain Marvel’ın Zirve Yarışı Devam Etti!

02.04.2019 12:14
Türk İşi Dondurma ve Captain Marvel’ın Zirve Yarışı Devam Etti!

Yeni haftalarında Türk İşi Dondurma ve Captain Marvel arasındaki zirve mücadelesi devam etti. Üçüncü haftasında gösterimde olmaya devam eden “Türk İşi Dondurma”, Box Office Türkiye verilerine göre zirvede kalmaya devam etti!

 

Mart ayı boyunca sinema gişelerinde devam eden durgunluk, bu hafta sonu yerel seçim dolayısıyla kendini daha da belli etti. Nisan ayında Avengers: Endgame’in vizyona girmesiyle, bu durgunluğun biraz daha dağılması bekleniyor. 

 

Cuma günü vizyondaki üçüncü haftasına giren yerli film Türk İşi Dondurma, geçtiğimiz haftadaki zirve sırasını bu hafta da korudu. Ali Atay, Erkan Kolçak Köstendil ve Şebnem Bozoklu’nun başrolünde yer aldığı film, yeni haftasının başlangıcında 59.843 kişi tarafından izlendi.

 

Dördüncü haftasına giren Captain Marvel, 57.427 izleyiciyle ikinci sıradaki yerini devam ettirdi. Murat Boz ve Seda Bakan’ın rol aldığı bir diğer yerli film Öldür Beni Sevgilim ise, 42.410 kişiyi salonlara götürerek üçünü sırayı aldı. Mucizeler Parkı ise, 35.332 izleyiciyle geçtiğimiz haftaya göre Öldür Beni Sevgilim ile yer değiştirerek dördüncü sıraya inmiş oldu.

 

Haftanın yeni filmlerinden The Professor and the Madman (Deli ve Dahi) ise, 22.126 izleyiciyle kendisine beşinci sırada yer buldu. Bu hafta vizyona giren yerli film Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle ise ilk üç günde umduğunu bulamadı. 12. sıraya yerleşen film, sadece 7.294 izleyiciyi salonlara çekebildi.