Avengers: Endgame'den 1 Dakikalık Yeni Bir Fragman Yayınlandı

02.04.2019 15:31

Avengers: Infinity War'un ardından heyecanla ve sabırsızlıkla beklenen Avengers: Endgame'in vizyona girmesine sayılı günler kala Marvel, filmden yeni görüntülerin yer aldığı bir fragman paylaştı.


Marvel Sinematik Evreni'nin en büyük yapımlarından biri olacak olan Avengers: Endgame'in vizyona girmesine 24 gün kala, filmden yepyeni görüntülerin yer aldığı 1 dakikalık bir fragman hayranların beğenisine sunuldu. Her zamanki politikasını koruyan ve fragmanlarında ser verip sır vermeyen Marvel'dan gelen yeni Endgame görüntüleri, heyecanın dozunu artırmayı başardı. 

 

Karakter posterlerinin yayınlanmasından 1 hafta sonra yayınlanan yeni fragmanda; Tony Stark ve Pepper Potts'un buluşmasına, Rocket ve Nebula'nın yeniden bir araya gelmesine, Ironman ile Captain America'nın birbirlerine olan güvenlerinin perçinlenmesine ve kaybettiklerini geri almak üzere tekrardan Thanos'un karşısına çıkmalarına tanık oluyoruz. Avengers'ın as kadrosunu tekrardan bir arada gördüğümüz fragmanda, Captain Marvel'ın da bu kadronun yanında olduğu tekrardan vurgulanmış. 

 

Joe Russo ve Anthnoy Russo'nun yönetmen koltuğunda olduğu Avengers: Endgame'de; Infinity War sırasında süper kahramanlar dahil dünyanın yarısının küle dönüşmesinin ardından, geriye kalan ve yas tutan Yenilmezler'in as kadrosu olan Black Widow (Scarlett Johansson), Captain America (Chris Evans), Hawkeye/Ronin (Jeremy Renner), Hulk (Mark Ruffalo), Thor (Chris Hemsworth) ve Iron Man'e  (Robert Downey Jr.), Kuantum Bölgesi'nden gelerek aralarına katılan Ant-Man (Paul Rudd) umut ışığı olacak. Nick Fury'nin (Samuel L. Jackson) yok olmadan hemen önce Carol'a gönderdiği çağrı ile, Yenilmezler'in yeni tanışacakları Captain Marvel (Brie Larson) da ekibin yanında yer alacak. Thanos'un (Josh Brolin) Sonsuzluk Eldiveni'yle kurduğu çarpık dengeyi değiştirmek ve kendilerinden alınanı geri getirmek için hayatlarının en büyük mücadelesine girişecek olan ekibin mücadelesini ve fedakarlıklarını 26 Nisan 2019'da izleyeceğiz.

 

  • Avengers: Endgame Çin Posteri

  • Avengers: Endgame Rusya Posteri