The Umbrella Academy 2. Sezon Hazırlıklarına Başladı

03.04.2019 14:04
The Umbrella Academy 2. Sezon Hazırlıklarına Başladı

Netflix’in yenilemeye karar verdiği noktalar saptadığı güçlü ve kendine has bir algoritmaya sahip The Umbrella Academy, 2. sezon onayını alır almaz hazırlıklara başladı. 

 

Gerard Way ve Gabriel Bá'nın çizgi roman serisinden uyarlanan dizide; 1989'da aynı gün 543 bebek önceki gün hamilelik belirtisi göstermeyen, birbirinden son derece alakasız ve en ufak bir bağı bile olmayan kadınlar tarafından dünyaya getirildi. Bu özel çocuklardan yedi tanesi The Umbrella Academy’i yaratan ve “çocuklarını” dünyayı kurtarmak için hazırlayan milyarder bir sanayici olan Sir Reginald Hargreeves (Colm Feore) tarafından evlat edinildi.

Ancak herşey Sir Reginald’ın planladığı gibi gitmedi ve çocuklar ergenlik yaşlarına geldiğinde aile düzenleri çatırdamaya başladı, sonucunda da ekip dağıldı. Ve yıllar sonra hayatta kalan altı üye Hargreev’in ölüm haberi üzerine birleşti. 1 Numara - Luther (Tom Hopper), 2 Numara - Diego (David Castañeda), 3 Numara - Allison (Emmy Raver-Lampman), 4 Numara - Klaus (Robert Sheehan), Beş Numara (Aidan Gallagher) ve 7 Numara - Vanya (Ellen Page) babalarının ölümünü çevreleyen gizemi çözmek için birlikte çalışmak üzere antlaştı. Ancak birbirlerine yabancılaşmış aile üyeleri, küresel kıyametin yaklaşmakta olan tehdidinden bahsetmek yerine, farklı kişilikleri ve yetenekleri nedeniyle bir kez daha dağılmalar yaşadı. 

 

İlk sezona dair yayınlanan rakamlara bakmadan bile, The Umbrella Academy’nin ikinci bir sezonda da gönülleri fethetmek için belki de ilk sezondan bile iyi performanslarla ekranlara dönmeye hazırlandığı aşikar. 2. sezonda oyuncu kadrosunun büyük kısmına yeni ilaveler yapacağı duyurulan dizi ekibi, net bir tarih vermemekle beraber akış düzeninin olağan politikasını göz önüne aldığında önümüzdeki Şubat ayında geri dönmeyi planladıklarını belirtti.