Dave Bautista'lı ''My Spy''dan İlk Afiş Geldi!

04.04.2019 14:04
Dave Bautista'lı ''My Spy''dan İlk Afiş Geldi!

Galaksinin Koruyucuları”, “Spectre” ve “Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı” gibi filmlerinden tanıdığımız Dave Bautista’nın başrolünü üstlendiği aksiyon içerikli komedi filmi “My Spy”ın ilk posteri yayınlandı. Filmin ilk fragmanının ise bu hafta sonuna kadar yayınlanmış olması bekleniyor.


Filmde başrol Bautista’ya, “Big Little Lies” dizisinden tanıdığımız çocuk yıldız Chloe Coleman’un yanı sıra; “The Last Man on Earth” ile tanınan Emmy adayı Kristen Schaal, “Community” dizisinden Ken Jeong, “Midnight, Texas” dizisiyle hatırlanan Parisa Fitz-Henley, “Shadowhunters: The Mortal Instruments”ta izlediğimiz Nicola Correia-Damude ve Devere Rogers gibi oyuncular eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğini ise “Asabiyim”, “50 İlk Öpücük” , “Akıllı Ol”, “Hayatım Yalan” gibi filmler ile karşımıza çıkan Peter Segal üstleniyor.

 

Hikayesi henüz tam olarak açıklanmamış olan “My Spy”, ciddi bir CIA ajanının (Dave Bautista) hikayesi üstüne kurulu. Son derece gizli bir görev kapsamında bir aileyi gözetlemeye gönderilen ajanın kaderi, henüz küçük olmasına rağmen yaşından olgun davranan ailenin kızı Sophie’ye (Chloe Coleman) bağlı hale gelecektir.

 

Senaristliğini Erich Hoeber ve Jon Hoeber’nin yaptığı filmin vizyon tarihi ise henüz belli değil.