Scarlett Johnson’lı Black Widow Kadrosu Genişliyor

04.04.2019 16:04
Scarlett Johnson’lı Black Widow Kadrosu Genişliyor

2020’de vizyona girmesi heyecanla beklenen, Scarlett Johnson’ın başrolünde oynadığı Black Widow’un oyuncu kadrosuna David Harbour’un katıldığı haberi geldi.


Marvel’in Black Widow karakterine dair bir filmin çekileceği haberi geçtiğimiz yıl gelmişti ve bu haber, Marvel hayranlarını oldukça heyecanlandırmıştı. Geçtiğimiz ay, filmin oyuncu kadrosuna dair gelişmeler yaşanmış ve Scarlett Johnson’ın başrolünde olacağı Black Widow’daki diğer kadın karakterler için düşünülen isimlerin bir listesi sızmıştı. Listede Harry Potter serisiyle yakından tanıdığımız Emma Watson’ın yanı sıra Dar Zuzovsky, Alice Englert  ve Florence Pugh gibi ünlü isimler de yer alıyordu. Söylentiler her ne kadar filmin yönetmeni Cate Shortland ve Marvel ekibinin kararlarını Emma Watson’dan yana kullandıkları yönünde de olsa, karakteri oynayacak kişinin Florence Pugh olduğu açıklandı.

 

Black widow’un oyuncu kadrosuna dair gelen en son haber ise; kadroya  Anestezi, Hayallerinin Peşinde, Quantum of Solace, Brokeback Dağı ve Yeşil Yabanarısı gibi yapımlardan tanıdığımız, ayrıca Stranger Things’in yıldızlarından olan David Harbour’un katıldığı yönünde oldu.

 

Vizyon tarihi henüz netlik kazanmayan solo filminden önce Black Widow, 26 Nisan 2019 tarihinde Avengers: Endgame filminde beyaz perdede sevenleriyle buluşacak.