Cobra Kai’nin 2. Sezonundan Yeni Bir Fragman Geldi

05.04.2019 16:56

 

Cobra Kai’nin 2. sezonunu 24 Nisan’da YouTube Premium üzerinden sevenleriyle buluşmaya hazırlanırken; diziden yeni bir fragman yayınlandı.


Efsanevi Karate Kid’in devamı niteliğinde olan Youtube dizisi intikam peşinde koşan Johnny ve yeni dövüş okulunun tatlı heyecanıyla kendi macerasını yaratan Danny’e odaklanıyor. Filmin başrollerinde ise yine Karate Kid’den tanıdığımız Ralph Macchio ile William Zabka yer alıyor. Başrollerinde Ralph Macchio ve William Zabka’nın yer aldığı Cobra Kai’nin oyuncu kadrosunda Courtney Henggeler, Tanner Buchanan , Mary Mouser gibi isimler de onlara eşlik ediyor.

 

İlk sezonuyla da hayranlarına hem bir nostalji hem de yeni bir heyecan yaşatanan dizinin ikinci sezonu da merakla bekleniyordu. Geçtiğimiz ay ikinci sezondan ilk fragman yayınlanmıştı. Eğer gözünüzden kaçtıysa, Cobra Kai’nin 2. Sezonundan yayınlanan ilk fragmanı da burdan görebilirsiniz.

 

Kült filmin devamı niteliği taşıyan Cobra Kai’nin yönetmen koltuğunda ise American Pie: Reunion ve Harold and Kuman Escape From Guantanamo Bay filmlerinden tanıdığımız Jon Hurwitz ve aynı yapımlarda ona eşlik eden Hayden Schlossberg oturuyor. Yönetmenler aynı zamanda dizinin senaryosunda da aktif rol oynuyor. Kobra Kai’nin senaryosunda, dizinin yönetmenlerine Warrior’s Gate, The Transporter Refueled , Taken 3 filmlerinin kalemi Robert Mark Kamen ve Hot Tub Time Machine filminden Josh Heald de eşlik ediyor.

 

Sevilen dizi Cobra Kai’nin ikinci sezonundan yayınlanan yeni fragmanı yukarıdan görebilirsiniz.

 

Nisan ayında başka hangi diziler var diye merak ederseniz de hepsinizi sizler için derlediğimiz bu listede bulabilirsiniz.